problema cu interfata

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
rudy
Nou venit

problema cu interfata

Mesaj de rudy »

Salutare!

Am un forum instalat si vreau sa apara incardat in alta pagina. Adica am interfata cu header, footer, o coloana de navigare in stanga si o coloana cu poze in dreapta. Iar in centru, continutul efectiv. In div-ul care defineste zona de continut am urmatorul cod:
iframe height="1500" width="100%" name="content"
src ="http://localhost/forum/">
iframe

Problema e ca in momentul in care ma autentific, toata pagina browserului e forumul, nu mai pastreaza interfara cu header, footer, etc. Sper sa intelegeti ce zic.

Ce ar trebui sa fac pentru ca forumul sa ramana tot timpul in aria aceea de continut, sa se vada si restul?
ZooMLess
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de ZooMLess »

Pune si tu o poza ceva pentru a te putea ajuta !
rudy
Nou venit

Mesaj de rudy »

cum pun poza?
rizwan
Fost coleg

Mesaj de rizwan »

pai cred ca se refera la screen shot. Vezi ca in dreapta sus deasupra Page Up e un buton PRT SC sau print screen. apesi pe el, faci o noua imagine pe desktop, dai edit pe ea si dai ctrl+v. o uploadezi pe imageshack.us si voilla 8)
rudy
Nou venit

Mesaj de rudy »

mersi, nu stiam unde pot uploada poza.

uite aici: http://img527.imageshack.us/my.php?imag ... meudv1.jpg

acuma cred ca e mai clar. deci ideea e ca dupa ce ma autentific, pe toata pagina browserului apare forumul. eu as vrea sa ramana numai in zona gri, cea de continut...
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Foarte tare :)
Ne refeream la faptul ca ar fi bine sa ne dai o poza live a ce se intampla, ca schema ne-am imaginat-o si noi :P
etherfast.ro - Blog personal
rudy
Nou venit

Mesaj de rudy »

pai cum sa va dau live, ca e la mine pe local treaba...

sa va scriu codul din index.html si fisierul cu css-ul eventual?
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Faci o poza la ecran. Apesi pe printscreen si se salveaza in clipboard ce ai tu pe ecran in momentul ala. Pui in paint, salvezi si uploadezi.
In orice caz, eu inteleg despre ce este vorba, dar nu am idee cam cum ai putea sa rezolvi.
etherfast.ro - Blog personal
rudy
Nou venit

Mesaj de rudy »

pai nu tot una e ca ti-am trimis poza aia sau printscreen? o sa fie in loc de zona gri pagina de phpbb... ce-i asa mare diferenta?

si dupa ce dau autentifica, toata pagina e phpbb, fara sa mai apara, banner, meniu, poze, footer...
sorelsorel
Utilizator înregistrat

Mesaj de sorelsorel »

Eu inteleg ce vrei sa spui, dar nu inteleg ce ceri?
Daca vrei ca sa ai forumul intr-un alt director, si sa il incluzi prin iframe intr-o pagina web, atunci trebuie sa modifici overeal_header.tpl, din directorul template-ului, si vei exclude banerul cu phpbb, si respectiv meniul, dar va trebui sa faci un alt meniu ce sa cuprinda inregistrarea, logarea mesajele private, si din css sa setezi dimensiunea forumului, bodyline, din width: 100% vei pune o dimensiune fixa.
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”