Bot care sa posteze singur stiri ?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

Este , il foloseste forumul de suport myforum , insa nici eu n-am dat de el .
Marian96
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da

Mesaj de Marian96 »

nici eu am cautat mult
invo4u
Utilizator înregistrat

Mesaj de invo4u »

Pff . Da exista sigur bot de posturi foloseste carcabot pe forumu lui (Nu postez ca fac reclama)Botu ala face posturi automat cu NEWS si aia caut si eu
sorelsorel
Utilizator înregistrat

Mesaj de sorelsorel »

Poti lua modificarea Inline Forum Ads, si sa o modifici, e foarte usor, setezi fa fiind user special cel ce posteaza ad-urile, iar la codul pentru ad pui output-ul de la un RSS.. e foarte simplu..
skreach
Nou venit

Mesaj de skreach »

Nu are cum sa faca "automat" posturile. Ori le prelueaza de undeva, ori sunt niste persoane care adauga stirile manual.
sorelsorel
Utilizator înregistrat

Mesaj de sorelsorel »

? skreach sti ce e ala RSS?
Bot-ul iti pune o reclama fie dupa primul post, fie la sfarsitul paginii, iar din ACP ai optiunea ca fiind o simpla linie, sau un user special (cu nick-ul BOT, sau daca sti modifici tu), apoi setezi bannerele, poti pune sursa unei imagini, sau un cod php, html intreg.
Daca ai script de preluare stiri RSS il faci si il pui, daca nu, sunt site-uri ce iti ofera "STIRI LA TINE PE SITE", si iti dau un cod, iar la generarea codului setezi tu categoriile de sitri si alea alea..
Poti face un script de preluare RSS ce sa ia ultima stire din respectivul RSS, sau aleatoriu (in ordine, prima, a doua, a treia sau la intamplare)... poti prelua stiri RSS din mai multe locuri, daca vrei sa ai tu stirile tale iti faci un script intr-un director separat, de postare stiri cu rss, si preiei din rss-ul respectiv, daca nu majoritatea site-urilor de stiri au RSS (hotnews, gandul, antenta3, realitatea etc.), sau daca nu iti faci un blog, in care vei posta doar stiri si preiei din rss-ul blogului.. e simplu..
rizwan
Fost coleg

Mesaj de rizwan »

Am auzit si eu de acest "AdBot" pe forumurile gratuite, incearca sa il adauge si ei, deci exista 100%
sorelsorel
Utilizator înregistrat

Mesaj de sorelsorel »

Inline Banner Ad
Uite cum faceti:
Intri aici , la Preluare si afisare stiri ([url=http://www.infoportal.ro/preluare_si_af ... ate-2.html]aici[/url), si setezi sa iti genereze pe rand codurile pentru stiri din categorii diferite, iei codurile, intri in ACP la bannere, si adaugi codurile pe rand, pentru fiecre categorie de stiri in parte, asa iti va afisa stiri aleatoriu (din sport, la refresh din muzica, la refresh din actualitate etc.).. ce vreti mai simplu?
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Probabil ca vor sa POSTEZE stirile respective ca topicuri :)
etherfast.ro - Blog personal
CarcaBott
Nou venit

Mesaj de CarcaBott »

Ma ce draq vorbiti creanga, pentru ce a cerut plutonium adica un bot sa posteze automat stiri, e super simplu si de facut si de cautat dupa el

uitati-va aici - http://www.carcabot.ro/look.txt

P.S. Admine, vedeti ca botu ala de verifica spamu e setat prost sau nustiu io sa postez, am l;uat ban pe CarcaBot si pe CarcaB0t cica spammer... o fi !
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”