Forum Icon with ACP Control eroare

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
aurelfoto
Utilizator înregistrat

Forum Icon with ACP Control eroare

Mesaj de aurelfoto »

Couldn't update forum information

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'prune_enable = 0 WHERE forum_id = 10' at line 2

UPDATE phpbb_forums SET forum_name = 'You-tube', cat_id = 1, forum_desc = 'Filmulete ', forum_status = 0, forum_icon = 'images/forum_icon/folder.gif' prune_enable = 0 WHERE forum_id = 10

Line : 445
File : admin_forums.php
ma ajutati si pe mine nu inteleg exact ce se intimpla :oops:
Etherfast
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Etherfast »

Trebuia sa postezi in Suport pentru MODificari.

Nu s-a intamplat nimic grav :)
Ai uitat o virgula. Acolo unde ai instalat MOD-ul in fisierul admin_forums.php, la linia asta ma refer:

Cod: Selectaţi tot

UPDATE phpbb_forums SET forum_name = 'You-tube', cat_id = 1, forum_desc = 'Filmulete ', forum_status = 0, forum_icon = 'images/forum_icon/folder.gif' prune_enable = 0 WHERE forum_id = 10 
Trebuie sa pui o virgula imediat dupa folder.gif' si inainte de prune_enable.
etherfast.ro - Blog personal
aurelfoto
Utilizator înregistrat

Mesaj de aurelfoto »

in admin_forum.php la linia 445 am :
$sql = "UPDATE " . FORUMS_TABLE . "
SET forum_name = '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumname']) . "', cat_id = " . intval($HTTP_POST_VARS[POST_CAT_URL]) . ", forum_desc = '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumdesc']) . "', forum_status = " . intval($HTTP_POST_VARS['forumstatus']) . ", forum_icon = '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumicon']) . "' prune_enable = " . intval($HTTP_POST_VARS['prune_enable']) . "
WHERE forum_id = " . intval($HTTP_POST_VARS[POST_FORUM_URL]);
if( !$result = $db->sql_query($sql) )
{
message_die(GENERAL_ERROR, "Couldn't update forum information", "", __LINE__, __FILE__, $sql);
unde anume e greseala, merci si scuzama ca am postat gresit, nu miam dat seama :oops:

later edith: am gasit , dar am alta problema, la prima pagina numi afiseaza poza, in panoul administratorului da, dar in index ???
Ultima oară modificat 03-Ian-2007, 02:04:12 de către aurelfoto, modificat 1 dată în total.
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Nu-i nimic daca ai postat gresit. Se intampla, o sa mute un moderator subiectul in locul potrivit.
Inlocuieste codul tau cu urmatorul:

Cod: Selectaţi tot

$sql = "UPDATE " . FORUMS_TABLE . "
SET forum_name = '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumname']) . "', cat_id = " . intval($HTTP_POST_VARS[POST_CAT_URL]) . ", forum_desc = '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumdesc']) . "', forum_status = " . intval($HTTP_POST_VARS['forumstatus']) . ", forum_icon = '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumicon']) . "', prune_enable = " . intval($HTTP_POST_VARS['prune_enable']) . "
WHERE forum_id = " . intval($HTTP_POST_VARS[POST_FORUM_URL]);
if( !$result = $db->sql_query($sql) )
{
message_die(GENERAL_ERROR, "Couldn't update forum information", "", __LINE__, __FILE__, $sql);
Ti-am zis, trebuia doar o virgula. Sper ca n-ai mai uitat-o si prin alta parte :)
aurelfoto
Utilizator înregistrat

Mesaj de aurelfoto »

am gasito paia, merci mult oricum dar am alta problema, ma poti ajuta?? :shock:

la index daca poti vizita nu se vede poza

Later edith: am facut backup , ma las pagubas ca oricum folosesc al template fata de cel default, poate nu e compatibil ca nam gasit o linie in el, folosesc phpbb 2022, multumesc mult de tot, mai citesc pe la posturile deja scrise aici si pe phpbb.com de probleme de genu asta si poate invat sa nu mai stric, eu cam de o luna va cam spionez si testez forumul lam reinstalat de 15 ori pina sa pricep calumea, :D , merci inca o data si spor la treaba..
Ultima oară modificat 03-Ian-2007, 02:17:50 de către aurelfoto, modificat de 3 ori în total.
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

'ai de mine ce harababura ai facut acolo :)
Deja nu-mi dau seama ce ai gresit si unde.

Reia instalarea, de la capat, cu mai multa atentie. Iti recomand de asemenea sa incerci si pe un forum de test ca sa nu-l strici pe asta.
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”