am gasit un fel de cms
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- J4cK
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
am gasit un fel de cms
deci am gasit un fel de cms http://www.mkportal.it/index.php?ind=home si nushtiu cum sal instalez lam downloadat dar canda dau index.php nu imi apare nik si nicii in folderul care lam downloadat nu este sql sau ceva de genu mia placut prima data dar nush cum imi da eroare ca lipseste dar yo asha lam daownloadat are careva de pe aici mkportal ??? pls
- Etherfast
- Fost coleg
Daca nu e nimeni aici care ti-ar putea raspunde la intrebare, incearca urmatoarele:
MKPortal Support Forums
Documentatie aferenta
Succes.
MKPortal Support Forums
Documentatie aferenta
Succes.
etherfast.ro - Blog personal
- Etherfast
- Fost coleg
Nu posta 2 mesaje consecutive. Editeaza-ti postul precedent.
In alta ordine de idei, ai rabdare pana iti va raspunde cineva. Daca nu primesti raspuns, inseamna ca nu e nimeni care te poate ajuta.
Roaga un prieten sa te ajute cu engleza la forumul de mai sus. Cum te astepti sa instalezi ceva daca nu cunosti limba?
In alta ordine de idei, ai rabdare pana iti va raspunde cineva. Daca nu primesti raspuns, inseamna ca nu e nimeni care te poate ajuta.
Roaga un prieten sa te ajute cu engleza la forumul de mai sus. Cum te astepti sa instalezi ceva daca nu cunosti limba?
etherfast.ro - Blog personal