Cine ma ajuta si pe mine sa bag flash chat 123 pe portal ???
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Cine ma ajuta si pe mine sa bag flash chat 123 pe portal ???
Sa-mi fie cu iertare ,poate nu am introdus topicul unde trebuia, sau poate nu sunt eu destul te "descurcaret" , mam omorit cu flash chat-ul asta, si tot nui dau de cap! MI-AM PRIS URECHILE RAUUUUUUU !!!
Ultima oară modificat 28-Dec-2006, 01:12:30 de către BG., modificat 1 dată în total.
-
- Utilizator înregistrat
Re: Cine ma ajuta si pe mine sa bag flash chat 123 pe portal
Despre ce fel de flash chat vorbesti u? Da-ne si noua mai multe detalii ca sa te putem ajuta si un link daca se poate !BG. scrie:Sa-mi fie cu iertare ,poate nu am introdus topicul unde trebuia, sau poate nu sunt eu destul te "descurcaret" , mam omorit cu flash chat-ul asta, si tot nui adu de cap! MI-AM PRIS URECHILE RAUUUUUUU !!!
-
- Utilizator înregistrat
Pai sunt calm ...cred...
, tocmai asta e Aliniuz ca nu stiu prea bine nici care din cele 4 variante ar trebui pus pe server, eu le-am pus pe toate 4 . Cit priveste partea cu MODificarile, aici e nasol ca nu inteleg ce sa modific si unde?~!? Modificarea aduse totusi de mine (si singura) e aceea ca am pus in overal _foter si _heder ce se zicea ca trebuie , si drept urmare a aparut un Link pe pagina cu "flash chat" care daca dadeai clik se deschidea o ferastra goala(blank),atit. MAI DEPARTE NU INTELEG CE SI CUM ca de facut probabil ca e simplu ,dar atunci cind stii ce trebuie facut....

- Aliniuz
- Fost coleg
http://www.123flashchat.com/download/ph ... _6.2.0.zip
De acolo trebuie sa descarci aplicatia .
Deschizi fisierul install_mod.html din arhiva si urmezi instructiunile ! Nu e chiar asa de greu , ia ceva timp in schimb .
De acolo trebuie sa descarci aplicatia .
Deschizi fisierul install_mod.html din arhiva si urmezi instructiunile ! Nu e chiar asa de greu , ia ceva timp in schimb .