Cine ma ajuta si pe mine sa bag flash chat 123 pe portal ???

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
BG.
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Cine ma ajuta si pe mine sa bag flash chat 123 pe portal ???

Mesaj de BG. »

Sa-mi fie cu iertare ,poate nu am introdus topicul unde trebuia, sau poate nu sunt eu destul te "descurcaret" , mam omorit cu flash chat-ul asta, si tot nui dau de cap! MI-AM PRIS URECHILE RAUUUUUUU !!!
Ultima oară modificat 28-Dec-2006, 01:12:30 de către BG., modificat 1 dată în total.
ZooMLess
Utilizator înregistrat

Re: Cine ma ajuta si pe mine sa bag flash chat 123 pe portal

Mesaj de ZooMLess »

BG. scrie:Sa-mi fie cu iertare ,poate nu am introdus topicul unde trebuia, sau poate nu sunt eu destul te "descurcaret" , mam omorit cu flash chat-ul asta, si tot nui adu de cap! MI-AM PRIS URECHILE RAUUUUUUU !!!
Despre ce fel de flash chat vorbesti u? Da-ne si noua mai multe detalii ca sa te putem ajuta si un link daca se poate !
BG.
Utilizator înregistrat

Mesaj de BG. »

123 Flash Chat to the phpBB. Si am 3 sau parca 4 optiuni: chat server chat linux chat MOD si nu mai stiu cum! Leam luat pe toate, leam urcat ftp dar de aici in colo am dat-o in bara. De 4 luni ma chinui si degeaba ,numi iese!!!
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Stai calm man ... explica-ne , ce nu-ti iese ?

Ai facut toate modificarile ce le presupune MODul ?

Daca da atuncii fii sigur ca va merge .
BG.
Utilizator înregistrat

Mesaj de BG. »

Pai sunt calm ...cred... :lol: , tocmai asta e Aliniuz ca nu stiu prea bine nici care din cele 4 variante ar trebui pus pe server, eu le-am pus pe toate 4 . Cit priveste partea cu MODificarile, aici e nasol ca nu inteleg ce sa modific si unde?~!? Modificarea aduse totusi de mine (si singura) e aceea ca am pus in overal _foter si _heder ce se zicea ca trebuie , si drept urmare a aparut un Link pe pagina cu "flash chat" care daca dadeai clik se deschidea o ferastra goala(blank),atit. MAI DEPARTE NU INTELEG CE SI CUM ca de facut probabil ca e simplu ,dar atunci cind stii ce trebuie facut....
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

http://www.123flashchat.com/download/ph ... _6.2.0.zip

De acolo trebuie sa descarci aplicatia .

Deschizi fisierul install_mod.html din arhiva si urmezi instructiunile ! Nu e chiar asa de greu , ia ceva timp in schimb .
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”