Ce parere aveti despre acest mic portal ? ...
Daca puteti, v-as ruga sa-mi mai dati niste idei de imbunatatire a siteului...
Sau daca mai stiti niste moduri dragutze, v-as ruga sa le scrieti aici
Pai...
Nici mie nu mi-a iesit din prima, dar am incercat si pana la urma am reusit..
1. Iei de aici indexul cu glance si login box in dreapta si scoti glance output de acolo, si ai login box in dreapta.. si daca ai modificari in index_body.tpl, modifici si indexul de la phpbb.ro ... eu asa am facut, e mult mai simplu, nu-ti mai bati capul ...
Mersi xXx dar asta imi pare o lipasa de originalitate ai luat loggin box de pe forumul aceste ! O sa incerc sa il fac singur ms oricum ! Dar totusi dami si mie un link pls catre index.php al tau sa vad modelul ca nu am inteles deloc
@ZooMLess e o modificare, o au multi instalataleaza.. si phpbb.ro are acelasi login box.
E frumos forumul, ti-ai ales foarte bine tema, vad ca e si populat, atat nu-mi place mie ca ai copiat tabelul de jos si login box-ul de pe phpbb.ro dar nu-i mare lucru.. e frumos, bravo.
Eu as aprecia daca ai incerca sa vorbesti limba romana, am inteles pana la urma ce ai cerut, dar puteai sa cauti inainte sa te repezi.. AICI Am cautat "login" pe phpbbhacks si am gasit o gramada
Stiu ce cauta, dar in link-ul acela erau multe lucrurui ce ofereau asta, si putin trebuie sa munceasca si el, adica modul nu-i va pune exat box-ul unde trebuie..