problema la instalare

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Yo
Utilizator înregistrat

problema la instalare

Mesaj de Yo »

scuzatima daca mai sunt vro 10 topicrui cu acelasi subiect ca am cautat dar nu in toate paginile

cand dau sa instaleze phpbb2 in limba romana imi apara asta, am cont la evonet

Warning: include() [function.include]: Unable to access ./../language/lang_english/lang_main.php in /storage0/home/romania-rebelde.evonet.ro/www/phpBB2/includes/functions.php on line 829

Warning: include(./../language/lang_english/lang_main.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /storage0/home/romania-rebelde.evonet.ro/www/phpBB2/includes/functions.php on line 829

Warning: include() [function.include]: Failed opening './../language/lang_english/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php') in /storage0/home/romania-rebelde.evonet.ro/www/phpBB2/includes/functions.php on line 829
phpBB : Eroare primejdioasă

Could not connect to the database

ce e greist? nam modificat nimic
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

Eroare este foarte clara , nu exista fisierul language/lang_english/lang_main.php .

Plus ca ai introdus date incorecte de conectare la baza de date .

Trage o privire pe acest tutorial .
mada66000
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de mada66000 »

Si la mine apare o eroare.Functioneaza totul ok insa e deranjant ca apare.Ce pot face sa nu mai apara?Eroarea aceasta apare cand dau submit score (numai pentru locul 1) la Arcade mod.Pentru celelalte locuri nu apare eroare:

Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in ...../db/mysql4.php on line 318

Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in -----/db/mysql4.php on line 318

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at ......./db/mysql4.php:318) in......./includes/page_header.php on line 486

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /......./db/mysql4.php:318) in /........./includes/page_header.php on line 488

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at ........./db/mysql4.php:318) in ......./includes/page_header.php on line 489

Eu m-am uitat in page_header si acolo scrie asa:

la 486 apare

Cod: Selectaţi tot

header ('Expires: 0');
la 488 apare

header ('Pragma: no-cache');
la 489 apare

$template->pparse('overall_header');
Si partea toata de unde provin erorile este:

// Add no-cache control for cookies if they are set
//$c_no_cache = (isset($HTTP_COOKIE_VARS[$board_config['cookie_name'] . '_sid']) || isset($HTTP_COOKIE_VARS[$board_config['cookie_name'] . '_data'])) ? 'no-cache="set-cookie", ' : '';

// Work around for "current" Apache 2 + PHP module which seems to not
// cope with private cache control setting
if (!empty($HTTP_SERVER_VARS['SERVER_SOFTWARE']) && strstr($HTTP_SERVER_VARS['SERVER_SOFTWARE'], 'Apache/2'))
{
	header ('Cache-Control: no-cache, pre-check=0, post-check=0');
}
else
{
	header ('Cache-Control: private, pre-check=0, post-check=0, max-age=0');
}
header ('Expires: 0');
header ('Pragma: no-cache');

$template->pparse('overall_header');

Am gasit rezolvarea aici: newscore.zip [url]http://www.phpbb-arcade.com/viewtopic.php?t=2731&sid=5a81226d8d0fcdfcc352c946c191fa15[/url]
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”