Forum.eHateg.com :: Forumul HATEGANIILOR

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
sorelsorel
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Forum.eHateg.com :: Forumul HATEGANIILOR

Mesaj de sorelsorel »

http://forum.ehateg.com

Am facut ceva peri albi pentru ca e al 2-lea forum instalat de mine si primul cu modificari, mai trebuie sa adaug cate ceva, sa ii fac un baner frumusel, dar nu ii dau drumul acum, si as vrea ideiile si parerile voastre pt a-l inbunatatii pana cand il fac public celor din oras..

multumesc,

p.s.: Aliniutz sper ca nu te superi ca ti-am "furat" ideea cu ora exacta :( am pus de umplutura..
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Frumusel forumul , curat , fara erori ... dragut !

Acum sa trecem la sugestii si critici ! :)

1. Personalizeaza si tu acel headerca s-a plictisit lumea de atatea logouri phpBB .

2. Acel shoutbox in partea stanga a index_body-ului mi se pare cam neprofesionist , daca tii neaparat sa ai asa ceva in partea stanga , instaleaza un MOD special pt. asta , nu folosi un serviciu free .

3. Tot in partea stanga , la At-a-Glance personalizeaza-l si tu incat sa apara numarul de raspunsuri si autorul . In acest fel se va mai ocupa ceva spatiu in jos , nu va mai fi asa de gol .

4. Pune limba romana pe forum, avand in vedere ca e un forum in care se discuta romaneste atunci limba romana s-ar potrivi forumului tau.

5. Fiind un forum ce se vrea regional , instaleaza si tu un Album Foto inc are sa vada utilizatorul din Podisul Transilvaniei ce fel este orasul Hateg.

Cam atat am de precizat , in rest numai bine !

PS. Nu ma supara ceasul , insa ma supara faptul ca mi-ai pocit numele !
sorelsorel
Utilizator înregistrat

Mesaj de sorelsorel »

Oups..
Sa iti explic, eu am fost nevoit sa le explic ficaruia in parte din oras cum sa se inregistreze pe un forum, cum sa posteze, si o sa dureze pana se invata. Despre shoutbox mie mi se pare simplu si util pentru hateganii, ei nu stiu ca e free sau nu, stiu modificarea cu shoutbox dar acum merge si asta.. at a glance voi urma sa il modific mersi de sugestie, limba romana mi-a dat ceva erori voi folosi doar butoanele de limba romana, albumul foto il voi face folosind alte scripturi nu phpbb cu toate ca e utila modificarea respectiva iar spatiul alb il voi mai umple cu un foto loader cu un search, si daca ma mai puteti ajuta cu ce pot adauga acolo :)
Mersi aliniuz
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”