Scuze, dar numele de utilizator introdus, exista deja.

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Georgel
Nou venit

Scuze, dar numele de utilizator introdus, exista deja.

Mesaj de Georgel »

Salut tuturor & o dispo cit mai maxim cu prilejul sarabtorilor !

Am si eu o problema, dupa ce un utilizator incearca sa se inregistreze, indata dupa ce a ales "sunt mai mare de 13 ani..." ii apare mesajul ca "utilizator cu asa nume exista deja" - deci chiar innainte sa competeze formularul

care ar putea fi cauza ?

mersi mult & succes !
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Pe ce server este forumul? Unul gratuit?
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

Georgel scrie:Salut tuturor & o dispo cit mai maxim cu prilejul sarabtorilor !
multumim pentru urari si noi iti dorim la fel !
Georgel scrie:Am si eu o problema, dupa ce un utilizator incearca sa se inregistreze, indata dupa ce a ales "sunt mai mare de 13 ani..." ii apare mesajul ca "utilizator cu asa nume exista deja" - deci chiar innainte sa competeze formularul
raspunsul la aceasta intrebare e scris chiar in mesajul tau: numele de utilizator este "luat" de altcineva sau administratorul forumului a rezervat acest nume/toate numele...

PS.
1. sigur nu ai completat formularul ?
2. Georgel, incearca sa deschizi subiecte separate pentru probleme diferite !
Georgel
Nou venit

Mesaj de Georgel »

Mersi pentru un inceput de raspunsuri atit de rapid.

Hostingul nu este "free".

Inteleg ca raspunsul este in intrebare insa nu chiar caci numele nu este rezervat, tocmai ca sunt libere (adica neocupate) si nu sunt nici blocate nici banate ... nimic absolut de aia si ma preocupa de ce ar putea aparea o astfel problema.

Eu sunt "adminul", deci controlez "totul" , am incercat pina acum si registrare cu "activare" si fara insa nu e cauza problemei - utilizatorul nici nu "ajunge" la formular - direct dupa acceptarea "virstei" apare mesajul ca e "ocupat".

:roll: :(
bogdan

Mesaj de bogdan »

vad ca ai apucat sa il instalezi din nou: http://....rt.md/forum2/install/install.php ...

asta vroiam sa-ti recomand: sterge toate tabelele si reia instalarea sa vedem ce se mai intampla...
Georgel
Nou venit

Mesaj de Georgel »

Bogdan nu e ala forumul :wink: am doar mail account acolo

forumul de care vorbesc merge bine in general si la moment am doar aceasta problema neplacuta.

am cautat si prin nume rezervate, si prin banlist ..peste tot, in baza de sal - nimic, peste tot e "gol" insa totusi da eroarea in cauza.

Posibil ar schimba ceva schimbarea doar fisierului profile (prin care se face registrarea) ?

in mod normal ca sa zica ca e ocupat ar trebui sau sa gaseasca user in baza dupa ce face controlul sau sa gaseasca numele prin cele "rezervate"

insa problema e ca nici nu ajunge sa faca control caci asta ar trebui sa faca dupa ce utilizatorul va competa formularul iar el da eroare direct dupa "agree"...

straniu, foarte straniu ..
bogdan

Mesaj de bogdan »

Georgel scrie:insa problema e ca nici nu ajunge sa faca control caci asta ar trebui sa faca dupa ce utilizatorul va competa formularul iar el da eroare direct dupa "agree"...

straniu, foarte straniu ..
aici iti dau dreptate....

ai incercat o reinstalare ? ce mesaj iti da (EXACT) ?
Georgel
Nou venit

Mesaj de Georgel »

Voi incerca totusi reinstalarea si daca nu va merge nici dupa voi reveni cu un mesaj 8)

Mersi mult pentru suport si inca o data un Craciun Fericit si La Multi Ani !

numai bine
AgLiAn
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de AgLiAn »

Ce brownser folosesti?
Pentru ca daca folosesti un brownser care nu se delogheaza de pe user, atunci cand incerci sa faci un nou user iti apare acel mesaj. Deci incearca sa creez un nou user de pe alt PC, sa vezi daca merge!
Deci daca folosesti un brownser care nu se delogheaza de pe user, nu poti creea un nou user, eroarea fiin mesajul de "ocupat".
Acesta nu e raspunsul care garanteaza sa`ti rezolve problema, dar incearca, e posibil sa fie cum zic eu!
Have a nice day!
EE
Utilizator înregistrat

Probleme registrare user nou

Mesaj de EE »

Buna
Nu se mai poate inregistra pe siteul meu, pentru ca in mometul in care un user nou incerca sa se inregistreze, dupa ce a aparut pagina cu regului si face clik pe linkul , ...am perste 13 ani... apare o pagina pe care scrie ca username-ul exista deja. Tot acest lucru se intampla si daca da clic pe link-ul ca nu are 13 ani.
Va rog sa ma ajutati.
Multumesc.

[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”