am si eu o intrebare.
am un site la care i-am pus un forum phpbb. ma intereseaza ca userii autentificati la site sa nu mai fie nevoiti sa se reautentifice cand intra pe forum... este posibil?... merci.
sesiune login
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Foloseste MOD-ul Auto Cookies de la mine din semnatura. Asta iti va garanta ca setarile cookie-urilor sunt corecte.
Dupa aia, setezi in AP -> Administrare generală -> Configurare generală -> Setările generale ale forumului -> Permite autentificări automate (DA)
si AP -> Administrare generală -> Configurare generală -> Setările generale ale forumului -> Expirarea cheii de autentificare automată (0)
Dupa aia, userii trebuie sa bifeze casuta de auto-login prima data cand se logheaza, si asta este.
S-ar putea sa nu aiba efect imediat si sa trebuiasca sa-ti stergi cookie-urile din browser si sa restartezi browserul.
Dupa aia, setezi in AP -> Administrare generală -> Configurare generală -> Setările generale ale forumului -> Permite autentificări automate (DA)
si AP -> Administrare generală -> Configurare generală -> Setările generale ale forumului -> Expirarea cheii de autentificare automată (0)
Dupa aia, userii trebuie sa bifeze casuta de auto-login prima data cand se logheaza, si asta este.
S-ar putea sa nu aiba efect imediat si sa trebuiasca sa-ti stergi cookie-urile din browser si sa restartezi browserul.
etherfast.ro - Blog personal
-
- Nou venit
mda, astea doua sunt setate by default din cate vad... totusi as vrea sa fac o manarie sa nu mai trebuiasca sa faca ei nimic.
ceva de genul:
- sa iau din baza de date a site-ului userii si parolele lor sa ii pun in baza de date a forumului.
- sa pun eu whatever flag seteaza in tabelul forumului "automatic loginu ala"
......
pana aici am vazut cum
- sa setez eu la logare pe site la mine variabilele de sesiune de care are nevoie pbpbb-ul ca sa nu mai ceara parola. Asta nu stiu, care sunt variabilele alea si cum ar trebui sa le setez...
ceva de genul:
- sa iau din baza de date a site-ului userii si parolele lor sa ii pun in baza de date a forumului.
- sa pun eu whatever flag seteaza in tabelul forumului "automatic loginu ala"
......
pana aici am vazut cum
- sa setez eu la logare pe site la mine variabilele de sesiune de care are nevoie pbpbb-ul ca sa nu mai ceara parola. Asta nu stiu, care sunt variabilele alea si cum ar trebui sa le setez...
- Etherfast
- Fost coleg
Alea ti le face Auto Cookies.
Mie mi s-a parut interesant si mod-ul asta care face casuta cu "remember password" sa fie bifata by default.
Mie mi s-a parut interesant si mod-ul asta care face casuta cu "remember password" sa fie bifata by default.
etherfast.ro - Blog personal
-
- Nou venit
Basic tutorial on how to keep sessions going across phpBB and your site... aici era raspunsul pentru cine mai are nevoie de el