Am o problema... nu stiu de ce, insa dupa ce fac modificarile... nu mai merge viewtopic.php, pe scurt: nu mai afiseaza posturile. Intru in subiect, cand dau click pe un post, imi apare blank page... De ce oare? Chiar nu inteleg....De la host nu e, ca are cineva acelasi host si ii merge lui... cu template-ul nu cred ca are treaba din moment ce viewtopic nu are nicio legatura cu tema grafica...Cam care ar fi problema?
Multumesc anticipat.
Problema cu MOD-ul "inline banner"
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Chestia interesanta la HTML e ca nu exista un compilator care sa-ti analizeze codul sa iti spuna unde ai gresit.
Din ce descrii tu, probabil ai uitat niste ghilimele deschise pe undeva, si nu ti-a mai executat nimic dupa aia.
Dupa cum spune si Shumi, reia modificarile din fisierul template-ului pentru a vedea ce nu este in regula.
Din ce descrii tu, probabil ai uitat niste ghilimele deschise pe undeva, si nu ti-a mai executat nimic dupa aia.
Dupa cum spune si Shumi, reia modificarile din fisierul template-ului pentru a vedea ce nu este in regula.
etherfast.ro - Blog personal