nu va suparati imi puteti spune ce fila rendeaza codul vizual si cum il rendeaza ?
nu sunt prea bun la rendat (nuy sunt bun de loc), dar la php mias da nota 9.5 , deci ma poate ajuta cineva sa invat sa rendez imagini, va rog !
yahoo id: eu_andy5
ce fila rendeaza codul vizual si cum il rendeaza ?
- BaNgHy
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
scz ca am redeschis topicul, am invatat sa fac in php generatoare de imagini, dar toit am o probleme
:
cum pot pune la imagine un background ca cel de pe phpbb/inregistrere/cod vizual si, marimea maxima pe care ma lasa functia php e 5 , 5 ca in e ceva mai mare ca acest font, si cea a phpbbului este cam asa de mare.
si cum pot baga o alta imagine in alta imagine, ca functia include intr-o pagina php ?

cum pot pune la imagine un background ca cel de pe phpbb/inregistrere/cod vizual si, marimea maxima pe care ma lasa functia php e 5 , 5 ca in e ceva mai mare ca acest font, si cea a phpbbului este cam asa de mare.
si cum pot baga o alta imagine in alta imagine, ca functia include intr-o pagina php ?