Could not get shoutbox information<br /><br /><b><u>DEBUG MODE</u></b><br /><br />SQL Error : 1146 Table 'trivia-bot.phpbb_links' doesn't exist<br /><br />SELECT * FROM phpbb_links
WHERE link_active
AND (IF(link_level_type,IF(link_level_type=1,'-1'<=link_level,IF(link_level_type=2,'-1'>=link_level,'-1'<>link_level)),link_level='-1') OR link_id=0)
ORDER BY link_cat , link_sub, link_id</br /><br />Line : 50<br />File : /home/trivia-bot/trivia-bot/links.php
pagina de link-uri
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
pagina de link-uri
Am facut si eu rost de modul Links cel pe care il folositi si voi pe phpbb.ro. L-am instalat cum spune acolo in instructiuni da am o problema cand apas pe buton ca sa duca la links.php imi apare:
- S3anPaul
- Utilizator înregistrat
Pai nu exista tabelul acela in mysql , daia nu iti mergetir scrie: SQL Error : 1146 Table 'trivia-bot.phpbb_links' doesn't exist

Ultima oară modificat 20-Dec-2003, 13:48:09 de către S3anPaul, modificat 1 dată în total.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Pe langa faptul ca nu exista tabelul ce
cauta acolo
Ai pus si shoutbox

Cod: Selectaţi tot
Could not get shoutbox information

-
- Utilizator înregistrat
ce fraer is m-am stresat degeaba ca pana la urma am gasit topicu era aici http://phpbb.ro/viewtopic.php?t=490
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
cred ca ti-am mai spus o data: incearca sa fi mai concentrat si sa nu mai scrii mai multe mesaje (in cazul asta doar 4) unul dupa altul !

PS. nu mai solicitati ajutor pe MP (mesaj privat) ca nu o sa primiti ! de aceea exista acest forum ! sfaturile pe care le dam sunt publice si toata lumea trebuie sa beneficieze de ele !
toate MOD-urile sunt publice si nu am limitat (nici nu am fi putut sa facem asta) folosirea lor... faptul ca nu am raspuns e datorat de situatia ca nu pot sa fiu 100% online pe forum/pe net. De aceea sunt utile si sfaturile de la ceilalti membri... asa ca nu te mai enerva degeaba ca iti creste tensiuneatir scrie:ce nasol nu ma ajuta si pe mine bogdan de loc probabil nu vrea sa mai fie si pe alt forum pagina de link-uri chiar ma dispera faza

PS. nu mai solicitati ajutor pe MP (mesaj privat) ca nu o sa primiti ! de aceea exista acest forum ! sfaturile pe care le dam sunt publice si toata lumea trebuie sa beneficieze de ele !