nu pot instala moduri

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
G3n3ralu
Nou venit

nu pot instala moduri

Mesaj de G3n3ralu »

Am phpbb2 si nu pot instala moduri exemplu modul google video nu gasesc alea ce zice e diferit tot cine are timp sa-mi explice sau poate sa-mi instaleze el 2-3 moduri i-asi multumi enorm :(( imi trebui neaparat sau daca aveti un add de atach mod pentru phpbb2 sa instaleze singur modurile !!!! urgent ms ms
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

G3n3ralu
Nou venit

HELP

Mesaj de G3n3ralu »

Da dar mai am o intrebare toate modurile de phpbb 1 merge in phpbb2 ??? in final e mai bun phpbb2 sal tin sau sa instalez altu ???
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Modurile de phpBB1 NU MERG pe phpBB 2 . Da, evident ca phpBB 2 e mai "BUN" .
G3n3ralu
Nou venit

HELP

Mesaj de G3n3ralu »

imi poti spune unde gasesc moduri de phpbb2 !!! sa nu le incurc plss sau daca ai imi poti trimite ? mar interesa bbcode video youtube sau google si sa poata lumea sa posteze upload :| te rog ..ms mult
Aliniuz
Fost coleg

Re: HELP

Mesaj de Aliniuz »

G3n3ralu scrie:imi poti spune unde gasesc moduri de phpbb2 !!! sa nu le incurc plss sau daca ai imi poti trimite ? mar interesa bbcode video youtube sau google si sa poata lumea sa posteze upload :| te rog ..ms mult
Youtube Video BBCode
Google Video

MODuri poti cauta si tu folosind ca resurse principale phpBB.com si phpBBhacks.com .
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”