in fisierele din directorul language\lang_romana..
AgLiAn nu mai adauga alte intrebari la acest subiect ca l-ai facut varza ... incearca sa deschizi un subiect nou pentru fiecare problema (asta in cazul in care nu exista un subiect asemanator pe forumuri) !
Resicronizare....
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
1] mersi de ajutor !!
2] .... varza... cred ca ai dreptate. Pentru ca pe "sincronizare..." sunt puse o sumedenie de intrebari pe diferite teme..
Si iti inteleg initiativa, pentru ca daca ar fi mai bine aranjate [subiectele] va e si voua mai usor sa`l trimite`ti pe un nestiutor la subiectul respectiv... de care are nevoie.
Iar mie... mi`e si mie greu sa fac mai multe subiecte pentru diferite intrebari... credeti`ma!
O seara buna!
2] .... varza... cred ca ai dreptate. Pentru ca pe "sincronizare..." sunt puse o sumedenie de intrebari pe diferite teme..
Si iti inteleg initiativa, pentru ca daca ar fi mai bine aranjate [subiectele] va e si voua mai usor sa`l trimite`ti pe un nestiutor la subiectul respectiv... de care are nevoie.
Iar mie... mi`e si mie greu sa fac mai multe subiecte pentru diferite intrebari... credeti`ma!
O seara buna!
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
vezi subiectul: BBCode CenterAgLiAn scrie: si inca ceva... cand scriu un mesaj.... ce comanda e [in cod bb] ca sa scriu pe centru, adica <center>text</center>, am incercat cu text, dar nu mi`l ia... Care e codu` BB pentru a scrie pe centru?