Nu Ma Pot Loga

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
seven
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de seven »

Cred ca la asta te referi: Panoul Administratorului > Validarea contului activată de: Nimeni, Utilizator, Administrator

- nimeni: activarea se face instantaneu
- utilizator: urmeaza sa primeasca un e-mail cu link-ul de activare al contului
- administrator: se deduce ;)
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

pe ce server tot incerci si ai probleme de logare ? e pe Internet sau e local ?
MendRak scrie:tot eu sunt as mai avea o singura intrebare cum pot sa fac astfel incat numai adminul sau moderatori sa creeze usere .. ?
poti face astfel incat numai adminul sa valideze utilizatorii: Panoul Administratorului->Administrare generala->Configurare generala->Setarile generale ale forumului->Validarea contului activata de si selectezi valoarea Administrator.

eventual poti sa incerci si cu Mod-ul Admin Add Users si sa stergi fisierele de inregistrare pt. userii obisnuiti...
MendRak
Utilizator înregistrat

Mesaj de MendRak »

forumul este pe un server de la http://www.freeservers.com chiar nu am idee de ce am probleme la logare , forumul este downloadat direct de pe phpbb.com iar php si mysql sunt complet functionale
marcelgsm
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de marcelgsm »

Folosesc 3x.ro. Mari magari.
Si eu am aceeasi problema: la logare si delogare imi apare: www.3x.ro/error.html si se mai deschide pe deasupra si un motor de cautare in alta pagina care tare ma enerveaza.
Ce as putea sa fac.
Am reinstalat forumul de zeci de ori.
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”