Forum de cinema
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Forum de cinema
Aici puteti discuta pe marginea filmelor preferate: www.cinefan.ro/forum
- Aliniuz
- Fost coleg
E un forum simplu ... tot ce are deosebit fata de aproape fiecare forum de aici este clasicul subSilver ! 
In rest e ok , adica categorii foarte potrivite cu tematica forumului , se icnarca foarte usor ... Felicitari !
Stii cum arata o masina cu foarte multe brizbrizuri nu ? Nu-ti strica forumul luand acest model !
Spor !

In rest e ok , adica categorii foarte potrivite cu tematica forumului , se icnarca foarte usor ... Felicitari !
Stii cum arata o masina cu foarte multe brizbrizuri nu ? Nu-ti strica forumul luand acest model !

Spor !
-
- Nou venit
Cateva lamuriri
In primul rand, este un forum creat de un bun amic al meu. In al doilea rand, acest forum este "piatra de temelie" a unui viitor site de cinema: www.cinefan.ro
De aceea, forumul este important ca aduna fanii filmelor si ai actorilor.
Eu consider ca nu aspectul, ci ceea ce se discuta pe un forum este important.
Multumesc pentru sugestii. E dragut si forumul fun-zone.evonet.ro. Succes pe mai departe!
De aceea, forumul este important ca aduna fanii filmelor si ai actorilor.
Eu consider ca nu aspectul, ci ceea ce se discuta pe un forum este important.
Multumesc pentru sugestii. E dragut si forumul fun-zone.evonet.ro. Succes pe mai departe!
- dojo
- Fost coleg
Liviu, iti vei schimba opinia asupra aspectului in cateva luni
Si eu am zis ca nu aspectul conteaza, dar mi-am schimbat apoi opinia si am avut NUMAi de castigat.
forumul pare a fi foarte interesant, si in timp se va dezvolta frumos. Tot in timp, vei dori sa arate altfel, unic ... totul se va rezolva cu timpul .. odata ce vei incepe sa lucrezi pe tema si script nu te vei mai opri
Bafta cu proiectul ... Mi se pare unul cu mari sanse de reusita

forumul pare a fi foarte interesant, si in timp se va dezvolta frumos. Tot in timp, vei dori sa arate altfel, unic ... totul se va rezolva cu timpul .. odata ce vei incepe sa lucrezi pe tema si script nu te vei mai opri

Bafta cu proiectul ... Mi se pare unul cu mari sanse de reusita