cum imi fac forum php ?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- alyn cstrike 001
- Utilizator înregistrat
cum imi fac forum php ?
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine nu am inteles prea bine cum imi fac forum php din acel chestionar ma puteti ajuta si pe mine? Daca vrea cineva sa ma ajute va rog frumos contactatima la ID DE YAHOO MESSENGER : alyn_wanted .Multumesc Mult!
- Skyler
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7-PL1
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
ma bucur sa vad ca nu sunt singurul noob de pe aici. te pot ajuta eu, am mai invatat cate ceva.
ai putea fi mai explicit? eu unul nu am inteles nimic.Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine nu am inteles prea bine cum imi fac forum php din acel chestionar ma puteti ajuta si pe mine?
daca e vre-o solutie spuneti-o aici, mai sunt si alti noobi care vor sa afle asta.Daca vrea cineva sa ma ajute va rog frumos contactatima la ID DE YAHOO MESSENGER : alyn_wanted
- Aliniuz
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Sunt nou pe aici ! Si nOOB rau!:((
Ce chestionar ? Ce forum php ? Fii mai explicit.alyn cstrike 001 scrie:Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine nu am inteles prea bine cum imi fac forum php din acel chestionar ma puteti ajuta si pe mine? Daca vrea cineva sa ma ajute va rog frumos contactatima la ID DE YAHOO MESSENGER : alyn_wanted .Multumesc Mult!
Nu-ti pune asemenea date de contact intrucat pe privat nu vei primi suport .