Coduri HTML

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
Jupan[3l]u
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Coduri HTML

Mesaj de Jupan[3l]u »

Am observat ca multe site-uri au coduri HTML in dreapta si in stanga :cry: Mi le puteti zice si mie sau de unde sa le iau ... pls

Iata ce doresc sa aflu:

Codul HTML pentru noutati (Diferite forumuri au un chenar cu subiectele noi pe forum)

Codul HTML pentru ultimele post-uri adaugate (Diferite forumuri au un chenar cu ultimele post-uri adaugate)

Codul HTML pentru userii care s-au inregistrat, au vizitat site-ul in ziua de azi (De exemplu cum are acest forum jos:

În total 1034 utilizatori au vizitat acest site astăzi :: 23 Înregistraţi, 1 Ascuns şi 1010 Vizitatori , 150 din ei în ultima oră.
Utilizatori înregistraţi: Aliniuz, artdesign4you, bogdan, DirtyX, dorin, Etherfast, flowers, gaby, Grumpy, Jupan[3l]u, Leocupy, mariusik88, mark, mefisto, Mihai_ms, MJR, ozzykris, rami2k5, RapidFans, seelview, slgames, vudu, Westside_foe_Life

ma scuzati pentru userii la care am pus numele
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Faza interesanta este ca toate astea pe care vrei tu sa le pui pe forum sunt MOD-uri care trebuie instalate (am discutat deja cum).

MOD-urile pe care le-ai mentionat sunt :

At a glance - dload.php?action=file&file_id=66
Users online today - http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=253650

Codul HTML se foloseste la "finisarea" MOD-urilor, dar scopul in sine este deja realizat de ele.
etherfast.ro - Blog personal
Aliniuz
Fost coleg

Re: Coduri HTML

Mesaj de Aliniuz »

Jupan[3l]u scrie:Codul HTML pentru userii care s-au inregistrat, au vizitat site-ul in ziua de azi (De exemplu cum are acest forum jos:

În total 1034 utilizatori au vizitat acest site astăzi :: 23 Înregistraţi, 1 Ascuns şi 1010 Vizitatori , 150 din ei în ultima oră.
Utilizatori înregistraţi: Aliniuz, artdesign4you, bogdan, DirtyX, dorin, Etherfast, flowers, gaby, Grumpy, Jupan[3l]u, Leocupy, mariusik88, mark, mefisto, Mihai_ms, MJR, ozzykris, rami2k5, RapidFans, seelview, slgames, vudu, Westside_foe_Life
MOD-ul folosit de phpBB.ro este Last Visit Hack .
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”