CLIC AICI PT A VEDEA FORUMUL sau semnatura mea
SL-Squad
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
slgames
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
SL-Squad
acesta este forum-ul meu n-are modificari ... si asa o sa ramana cred ....
- Etherfast
- Fost coleg
In primul rand, trebuie sa ai copyright si catre phpBB.com in footer.
In al doilea rand, spatiul ala gol din stanga logo-ului nu arata prea bine. Pune-l intr-un tabel si incearca sa-l umpli cu meniuri, sau eventual un banner.
In al doilea rand, spatiul ala gol din stanga logo-ului nu arata prea bine. Pune-l intr-un tabel si incearca sa-l umpli cu meniuri, sau eventual un banner.
etherfast.ro - Blog personal
Incercati si voi sa faceti mai multe posturi mai prin toate forumurile , la about us nu am inteles nici despre ce cantati unu cu animal x si altu cu rock s au combinat si a iesit pop
? puneti niste poze cu voi pe unde ati fost si pe unde ati cantat astfel sa mai atrageti lumea sa fie mai interesant si etc...
Si pentru o formatie ar fi mai bine sa va faceti mai cunoscut forumul pentru a completa forumurile pentru fans si restu ganditi la ceva pentru balurile care vor veni (fluturasi sau ceva) ... just a fact
Si pentru o formatie ar fi mai bine sa va faceti mai cunoscut forumul pentru a completa forumurile pentru fans si restu ganditi la ceva pentru balurile care vor veni (fluturasi sau ceva) ... just a fact
- Etherfast
- Fost coleg
Nu cred ca AUP-ul phpBB.ro iti permite spam-ul "pe fata" 
Cat despre tabel, cam unde ai vrea sa apara tabelul asta?
Cat despre tabel, cam unde ai vrea sa apara tabelul asta?
- Etherfast
- Fost coleg
Editeaza-ti overall_header.tpl, din /templates/nume-template si o sa ai nevoie de cunostiinte HTML.
In mare, ca sa afisezi pe acelasi rand cu logo-ul tabelul in cauza, va trebui sa bagi codul HTML al logo-ului respectiv intr-o celula potrivita a tabelului.
Repet, ai nevoie de cunostiinte HTML pentru asta. Daca esti incepator, nu o sa-ti iasa. Mai bine roaga pe cineva care stie.
In mare, ca sa afisezi pe acelasi rand cu logo-ul tabelul in cauza, va trebui sa bagi codul HTML al logo-ului respectiv intr-o celula potrivita a tabelului.
Repet, ai nevoie de cunostiinte HTML pentru asta. Daca esti incepator, nu o sa-ti iasa. Mai bine roaga pe cineva care stie.
- Etherfast
- Fost coleg
Daca stii sa faci tabel in HTML, pune codul HTML al tabelului in overall_header in pozitia respectiva, si pune codul HTML al logo-ului intr-o celula cat mai din dreapta a tabelului pe care l-ai creat.
In restul celulelor din partea stanga, iti poti pune melodiile.
In restul celulelor din partea stanga, iti poti pune melodiile.