Spunetimi si mie cum sa scriu la un program ftp ca sa pot intra pe site cu acel program,am un site pe www.piczo.com si nu stiu cum sa scriu ftp:/
am userul dfani511 si o parola dar nu stiu cum sa scriu ca sa pot pune pe site fara sa intru pe site,ma ajuta cineva,scrietimi cum se scrie la programul de ftp ca sa ma bag pe site.
VA ROG AJUTATIMA!!!!!!!!!!!
Cum sa intru cu ftp la www.piczo.com
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Din cate vad, piczo.com iti ofera un site unde-ti poti posta pozele, iar logarea si modificarea site-ului se face de pe site-ul lor. Deci nu ai acces FTP.
Nu ti-ai creat "FTP" unde trebuie
Nu ti-ai creat "FTP" unde trebuie

etherfast.ro - Blog personal
- Jupan[3l]u
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
www.piczo.com este un host gratuit fara FTP si nu ai prea multe avantaje .. cum a zis si etherfast iti poti copia din calculator iar codurile HTML le poti lua de pe diferite site-uri (uite unul care te ajuta : www.bigoo.ws ) (cred ca nu e reclama
)