Erazz Forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Erazz Forum
Pai in primul rand vreau sa imi cer scuze ca nu este in romana si pentru faptul ca imi postez forumul cu doar 4 posturi facute pe acest forum cu toate ca l am vizitat de atatea ori si m ati ajutat in atatea pentru asta vreau sa zic ms
bun acum ca sa respect regula nr 2 , in titlu am pus numele forumului Erazz Forum adresa este http://forum.erazz.org , este in principal un forum facut pentru cei care vor sa comenteze la siteul , blogul meu si ce mai fac dar mai general este ca are peste 80% topicuri de diverse
modurile instalate sunt :
birthday
topic description
edit time
toposters
annoucement&sticky separate
At a Glance
Cardhack
Simplebin
Easy SubForums
(parca astea sunt toate , mai este si forum image dar inca nu l folosesc)
La inceput am plecat de pe un cont la lx care deja era [...] ... si m am decis dupa ceva luni bune sa reincep forumul pe domeniul meu sper sa fie totul ok si aici ...
Forumul ataca subiecte destul de vaste noroc cu obtiunea sub-forums ca am reusit sa intregrez mai multe forumuri fara a incarca indexul ... are templateul subsilver pentru ca a fost cel mai usor pentru aplicarea modurilor si ce sa mai zic ma chinui sa fac ghiduri pentru utilizatori am o sectiune separata ... si nush restu va las pe voi sa ziceti
bun acum ca sa respect regula nr 2 , in titlu am pus numele forumului Erazz Forum adresa este http://forum.erazz.org , este in principal un forum facut pentru cei care vor sa comenteze la siteul , blogul meu si ce mai fac dar mai general este ca are peste 80% topicuri de diverse
modurile instalate sunt :
birthday
topic description
edit time
toposters
annoucement&sticky separate
At a Glance
Cardhack
Simplebin
Easy SubForums
(parca astea sunt toate , mai este si forum image dar inca nu l folosesc)
La inceput am plecat de pe un cont la lx care deja era [...] ... si m am decis dupa ceva luni bune sa reincep forumul pe domeniul meu sper sa fie totul ok si aici ...
Forumul ataca subiecte destul de vaste noroc cu obtiunea sub-forums ca am reusit sa intregrez mai multe forumuri fara a incarca indexul ... are templateul subsilver pentru ca a fost cel mai usor pentru aplicarea modurilor si ce sa mai zic ma chinui sa fac ghiduri pentru utilizatori am o sectiune separata ... si nush restu va las pe voi sa ziceti
Bine zis incurcat legat de doar noi si doar noi reprezinta exact ce am zis faptul ca e vorba de diverse muzica filme generalitati pentru "noi" cei de pe forumu respectiv doar noi contine lucruri mai de hmm chat sa zic asa si , si doar noi contine exact ce am zis muzica filme photoshop masini ... si etc