www.prahova-online.com/forum .
Se vrea a fi un forum mai mult judetean , in care prahovenii sa discute despre noutatile din judet, probleme, etc. Am pus putin accent pe felul cum arata, asta si din lipsa de timp pentru lucrez la portal ( de fapt forumul trebuia sa fie ca o adaugare pt. portal , dar am dat mai intai drumu' la forum ...pana cand portalul va fi gata) . Totusi cand o s ama putin timp liber o sa lucrez si la un skin.
M-ar interesa sa-mi spuneti parerile voastre cu privire la ce ar mai trebui sa contina forumul, avand in vedere ca se este un forum judetean !
multumesc
Forum Prahova
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Aliniuz
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Continutul mi se pare unul cam .. PREA detaliat pentru un asemenea forum !
Plus ca... cine crezi ca si-ar impartasi experientele sexuale unui forum ce se vrea popular ?
Cu privire la continut asta am avut de precizat , design-ului ar trebui sa-i acorzi ceva prioritate !
Spre ex. aceasta este o arie de discutie ce (parerea mea) nu isi are locul in forumul tau !Sex 16+
Discutii nevinovate despre sex...cum o faceti..cat o faceti...cu cine o faceti !

Cu privire la continut asta am avut de precizat , design-ului ar trebui sa-i acorzi ceva prioritate !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
se gasesc, cu atat mai mult cu cat utilizatorii sunt din aceeasi oras ..poate chiar vecinide blocAliniuz scrie:Continutul mi se pare unul cam .. PREA detaliat pentru un asemenea forum !Spre ex. aceasta este o arie de discutie ce (parerea mea) nu isi are locul in forumul tau !Sex 16+
Discutii nevinovate despre sex...cum o faceti..cat o faceti...cu cine o faceti !Plus ca... cine crezi ca si-ar impartasi experientele sexuale unui forum ce se vrea popular ?

O sa ma ocup in curand de design !
multumesc