cum imi pun pe site ftp ?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- J4cK
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
cum imi pun pe site ftp ?
as vrea sa stiu cum imi pun pe site ftp ca sa poata updata oamenii mai bine ????? pleas
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Pai intri pe ftp.. copiezi pe server ce ai de copiat... apoi ori dai adresa cu http://etc persoanei ... ori ii dai datele de la ftp.
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Chair daca nu am atatea facultati, chiar daca aveam, nimeni nu putea sa intelega ce vroiai tu sa zici. Initial tu ai spus.. cum pun pe site ftp. Omu intelege ca pe net ... pe site.. vrei sa pui ftp... lucru care exista deja pe orice "site". De unde era sa inteleg ca vrei sa iti faci server de ftp acasa.
Cauta pe google server ftp.
Cauta pe google server ftp.
- J4cK
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Miam facut server ftp cu programul ocean ftp totul bine si frumos,Cand am dat adresa de ftp la cineva ii trebuia un user si o parola ......Intrebarea mea este cum asha putea sa fac ca toata lumea sa navigheze pe ftp-ul meu fara sa scrie Userul si parola ca doar eu o stiu si nu cred ca fiecare om care navigheaza ar fi dispus sa imi dee add la id si sa ma intrebe userul si parola ....Ash dori un raspuns pleas!!!!! uitati adresa: ftp://89.34.49.147/