auto_cookies_202a

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
mariusik88
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

auto_cookies_202a

Mesaj de mariusik88 »

am si eu intrebare : poate auto_cookies sa strice forum-ul ?? adica sa inceapa dupa ce instalezi auto_cookies sa dea forumu erori?? ca am vazut ca cere sa stergi cache(eu acolo aveam fisiere de la activity). Daca afecteaza as dori sa stiu cum il sterg :) plzz astept raspuns
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Auto Cookies nu face nimic altceva decat sa-ti seteze campurile de la domeniu, cale-script, etc, si setarile de cookie-uri.

Nu are cum sa-ti strice forumul.

Cat despre cache, nu se refera la cache-ul forumului, se refera la cookie-urile din browser. (daca le-a schimbat, trebuie sterse cele vechi ca sa functioneze cele noi, altfel nu te poti loga).

In plus, nu e nimic de instalat. E doar un script in PHP, care odata executat nu mai ai nevoie de el.
etherfast.ro - Blog personal
mariusik88
Utilizator înregistrat

Mesaj de mariusik88 »

ahamm ms mult pentru informatii am redenumit la loc cache si nu-mi mai da eroarea. dupa ce am bagat ala mi-a dat o eroare ceva cu page_hader .... si dupa ce am redenumit cache nu mi-a mai dato si acu vad ca numai o da. ms mult inca odata
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”