Guta Nicolae
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- mariusik88
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
- mariusik88
- Utilizator înregistrat
- mariusik88
- Utilizator înregistrat
- gmzionic
- Utilizator înregistrat
tu nu vezi ca aberezi acolo? ai deschis un topic pentru pareri. mai faci si double-triple posting aici, umpli topicul doar de mesajele tale... domne daca vrei pareri lasa-i pe toti sa zica. si ti-am zis parerea mea, daca nu-ti convine taci nu te agita, si nu cred ca MODERATORUL tau preferat MJR sta sa-ti explice tie ce si cum, dar daca vrei ca doar MJR sa-ti zica parerea aici, da-i domne un mesaj privat. Mi se pare cel mai corect.mariusik88 scrie:nu iti convine de site nu intri pe el si gata. si inca ceva daca cer parerea cuiva care e moderator aici asta nu inseamna ca e consilierul meu. Poate daca erai si tu modetator iti cream si tie parearea asa ca ....
- mariusik88
- Utilizator înregistrat
- gmzionic
- Utilizator înregistrat
n-ai inteles nimic! pe bune!mariusik88 scrie:moderator preferat.. esti penibil.... cei care pun parerea aici nu o pun la misto asa cum vb tu "cu un nenea guta"! am si zis nu va luati de personajele cu care fac eu forum-ul ci de cum il fac
ai cerut parerea tuturor ok? de ce te-ai agitat atata cand am zis parerea? ce inteleg eu prin "nenea gutza" ? inteleg o imagine cu personajul gutza, cum ai deja in banner, doar ca la tine e cam haotic totul. Cum ai fi vrut sa-i zic? daca era un forum despre mozart, si ziceam nenea mozart, pun pariu ca nu te agitai atata. Nu ma intereseaza despre ce ai tu forumul. Nu sunt nici rasist, nici discriminator... ti-am dat parerea mea, legata de banner.
Domne nimeni nu mai stie sa primeasca critici in ziua de azi. Toti cred ca ce fac ei e perfect, si nu e nevoie de sfaturi.
- Gaby_17
- Utilizator înregistrat
Mie unu imi place
mie unu imi place cum a iesit site-ul lui "mariusik88" a avut intentie buna sa creieze asemeanea forum.
Bv mariusik88 tino tot asa
Bv mariusik88 tino tot asa

- mariusik88
- Utilizator înregistrat