Probleme pe members.lycos.co.uk

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
AgLiAn
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Probleme pe members.lycos.co.uk

Mesaj de AgLiAn »

Am tras un forum pe http://members.lycos.co.uk , asta dupa ce am activat mysql si php.
Si acuma, cand incerc sa instalez forumul, imi apare urmatoarea eroare:

Warning: main(): Unable to access ./../language/lang_romana/lang_main.php in /data/members/free/tripod/uk/s/a/b/sabotajforum/htdocs/install/install.php on line 450

Warning: main(./../language/lang_romana/lang_main.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/members/free/tripod/uk/s/a/b/sabotajforum/htdocs/install/install.php on line 450

Warning: main(): Failed opening './../language/lang_romana/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib') in /data/members/free/tripod/uk/s/a/b/sabotajforum/htdocs/install/install.php on line 450

Warning: main(): Unable to access ./../language/lang_romana/lang_admin.php in /data/members/free/tripod/uk/s/a/b/sabotajforum/htdocs/install/install.php on line 451

Warning: main(./../language/lang_romana/lang_admin.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/members/free/tripod/uk/s/a/b/sabotajforum/htdocs/install/install.php on line 451

Warning: main(): Failed opening './../language/lang_romana/lang_admin.php' for inclusion (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib') in /data/members/free/tripod/uk/s/a/b/sabotajforum/htdocs/install/install.php on line 451

Asta imi apare inainte de tabelul in care sunt mai multe campuri de completat...
Ce tre` sa fac? De la ce e aceasta problema?
Have a nice day!
S3anPaul
Utilizator înregistrat

Mesaj de S3anPaul »

Citeste Aici pasii de instalare al forumului phpBB pe server-ul lycos

Sau Cauta lycos ... si vei gasi alte discutii de pe forum care se refera la asa ceva
AgLiAn
Utilizator înregistrat

Mesaj de AgLiAn »

Am rezolvat pana la urma, dar acuma..
message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?

Deci am instalat, dupa ce i`am dat "instaleaza" mi`a aparut

Bine ati venit la procedura de instalare a formumului phpBB2

Numele de utilizator pentru administrator a fost creat. Acum instalarea de baza este completa. Va aparea un ecran care va va permite sa administrati noua dumneavoastra instalare. Asigurati-va ca ati verificat detaliile sectiunii Configurare generala si ati efectuat orice schimbare necesara. Va multumim ca ati ales phpBB2.
si un buton cu "terimna instalarea". Am click pe el, si a aparut mesaju` de mai sus (cel de culoare rosie)!
HELP !
Have a nice day!
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Eroarea apare la instalare daca sunt mai multe greseli consecutive. De exemplu este posibil ca numele de fisiere sa fie schimbate. O astfel de posibilitate apare daca clientul de ftp forteaza decapitalizarea caracterelor din numele fisierelor (in setarile clientului de ftp). Astfel in loc de subSilver.cfg apare subsilver.cfg... etc.

Verifica integritatea fisierelor, ca nume, vizual. De asemenea verifica daca sunt sterse directoarele contrib si install.
AgLiAn
Utilizator înregistrat

Mesaj de AgLiAn »

.... am verificat fisierele, si nu par schimbate
Si directoarele contrib si install le`am sters exact dupa instalare....
:cry: m`am chinuit de geaba cu forumu` asta? :cry: :cry: :cry:
AgLiAn
Utilizator înregistrat

Mesaj de AgLiAn »

am gasit totusi ceva... dar acum imi da alta eroare. sa vad... sper sa o rezolv singur
phpBB : Critical Error

Could not open subSilver template config file

DEBUG MODE

Line : 326
File : /data/members/free/tripod/uk/s/a/b/sabotajforum/htdocs/forum/includes/functions.php
Ultima oară modificat 12-Dec-2003, 23:28:35 de către AgLiAn, modificat 1 dată în total.
S3anPaul
Utilizator înregistrat

Mesaj de S3anPaul »

hm , lycos are cam multe erori , de ce nu incerci alt hosting gratuit ?
AgLiAn
Utilizator înregistrat

Mesaj de AgLiAn »

... zi`mi tu te rog un host bun
Adica.. ce caut eu:
1) seriozitate din partea celor care intretin site`ul
2) fara pop`upuri
3) fara bannere prea mari
Am incercat pe 3x.ro (nu pot intra in pan. admin.)
Am incercat la as.ro (prea enervante pop`upurile)
Acuma incerc si lycos (erori erori...)
S3anPaul
Utilizator înregistrat

Mesaj de S3anPaul »

:arrow: incearca la www.atlastelecom.ro/openwebmail/ iti creezi un cont , ai 15 mb pt site si 15 mb pentru mail ....
:arrow: apoi ca sati activezi baza de date mysql te duci la www.atlastelecom.ro/openwebmail/suport_php_mysql.php ...

:arrow: siteul tau va fi www.atlastelecom.ro/~user/

:arrow: uploadezi cu ftp

datele vor fi ::
:arrow: adresa ftp : www.atlastelecom.ro
:arrow: user : userul tau
:arrow: parola : parola ta

iti da mai multe informatii acolo , eu acest host il folosesc , este bun , numai ca eu am probleme cu mail`u , nu ai pop`uri , nu ai bannere , si ai seriozitate ...
AgLiAn
Utilizator înregistrat

Mesaj de AgLiAn »

uite care e baiu` meu
Am un site... sabotaj.ro cumparat de la myx
Am si forum ... http://forum.sabotaj.ro dar la el nu am acces prin ftp, deci nu pot sa`l modelez dupa bunul plac. I`am contactat si pe cei de la myx, si mi`au zis ca nu au cum sa`mi dea acces ftp la forum. La domeniul care l`am cumparat de la ei, nu am baza de date mysql si nici suport php (nici un cont cumparat de la ei nu are [din cate stiu eu]). Iar forumul e tinut tot pe un server de al lor pe care eu nu am acces (cam aiurea)... dar cu domeniul forum.domeniu.ro
Si acuma vreau sa gasesc un host calumea care sa`mi gazduiasca forumul de la site (viitorul... acuma`i in constructie).
Mersi de indicati... am sa incerc si hostu` asta!
Si cu mailu`... nu cred ca am sa apuc sa folosesc vre`o data mailu` de la astraltelecom, pentru ca am si conturi de mail name@sabotaj.ro, deci eu caut host bun!
Inca o data merci!
... ne mai vedem!
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”