[Sugestie] Concurs de Forumuri !
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Ideea e buna chiar incantatoare...hai sa particip..si eu cu forumul meu...sigur nu o sa castig multe cu el...dar experienta da...si e importanta.Forumul RoWap Portal si versiunea wap a forumului(accsibil de pe mobille ce suporta xhtml) RoWapPortal [wap](dar probabil acest aspect nu va fi important...totusi inca nu am vazut forum romanesc sa aiba asa ceva...sau nu am dat eu de el
HTCGuide.net (forum)
- mariusik88
- Utilizator înregistrat
particip si eu nu sa castig ci pentru experienta http://forumphpbb3.evonet.ro/index.php
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
Pai in design intra(avataruri,modificari stil,adaugari mod-uri etc)
alta categorie ar fi continut (adica subictul pe care e axat forumul)..alta ar mai fi activitate membri (articole scrise in acel forum)...mai vedeti voi
alta categorie ar fi continut (adica subictul pe care e axat forumul)..alta ar mai fi activitate membri (articole scrise in acel forum)...mai vedeti voi
HTCGuide.net (forum)
- Aliniuz
- Fost coleg
Metoda de organizare a competitiei va consta in urmatoarea forma :flowers scrie:V-ati gandit totusi la niste sectiuni? Propuneti forumul, dar la care din ele. Sa va dau un exemplu: design (stiluri si teme; avatars, foldere, ranguri, emoticons); MODificari... Care sunt criteriile de acceptare a unui forum la una din sectiuni?
Formarea a 8 grupe de cate 4 echipe . Se vor atribui puncte fiecarui forum in functie de :
1. Design-ul paginilor principale ( index.php , viewforum.php si viewtopic.php )
2. Facilitatile cu, care forumul isi rasfata utilizatorii
3. Elementul distinctiv al fiecarui forum
4. Tema forumului
5. Viteza incarcarea paginilor
6. Aspectul paginilor auxiliare (faq.php , memberlist.php etc. )
7. Navigarea usoara de la o pagina la alta
8. Calitatea membrilor forumului
Urmeaza sa va explic ce presupune fiecare criteriu :
1. Felul in care este organizat spatiul , aspectele cromatice ale forumului si un design cat mai stilat .
2. MOD-urile instalate pe forumul respectiv isi vor spune cuvantul in acest criteriu , toate avantajele unui anumit forum pe care le are un utilizator odata inregistrat vor fi luate in calcul .
3. Fiecare forum se deosebeste de un altul prin ceva anume . Originalitatea fiecaruia va fi scoasa in evidenta fie prin MODificari publice fie prin MODificari personalizate . Posesorul forumului cu elementul distinctiv cel mai original si foarte folositor si placut ca aspect va castiga punctul ce este pus la bataie in acest criteriu .
4. Tematica forumului in care se invart toate subiectele forumului va fi apreciata si aici , de asemenea juriul va trage o privire asupra majoritatii topicurilor forumului pentru a hotara forumul al carei legatura dintre topic si Tema este cea mai stransa .
5. Acest criteriu este relativ simplu de inteles intrucat viteza procesarii paginii nu este o notiune tocmai straina .
6. Daca la criteriul no. 1 s-a luat in discutie doar paginile principale aici vor luate in calcul absolut toate paginile ce vor fi gasite in meniul forumului .
7. Criteriul presupune judecarea meniurilor unui forum , si asigurarea ca vor fi accesibile toate paginile de care dispune forumul . Navigarea dintr-o pagina fara prea multe click-uri in alta este esentiala .
8. Membrii forumului respectiv vor constitui "coperta" acestui criteriu deoarece aici se vor verifica aproape toate subiectele ( topicurile ) forumului si se urmareste ca metoda OFF-TOPIC sa fie cat mai inexistenta .
Forumurile nu vor fi impartite pe grupe dupa alegerea fiecaruia sau printr-un anumit criteriu ci aleatoriu !
Critici , sugestii , intrebari sunt asteptate !
- evo_vii
- Utilizator înregistrat
poate aude U.E. de noiAliniuz scrie: Fiecare utilizator phpbb.ro nu poate participa decat cu un singur forum !
Va puteti inscrie pana la inceputul lunii noiembrie si anume Miercuri , 1 Noimebrie 2006 .
Concursul se va termina ,in functie de numarul de inscrieri (20 sau 40) fie pe 1 Decembrie , fie pe 1 Ianuarie 2007.

- gmzionic
- Utilizator înregistrat
sincer ce faeti voi aici mi se pare cam anarhie... pai asa.. zic si eu..eu ma inscriu cu forumul cutare.. si care-i faza?? am 5000 useri.. ca am deja forumul de 2 ani.... si unul care il are de 1 luna
si are 30 useri.. ce va fi discreditat? poate nu a avut timp sa modifice asa mult.
Deci parerea mea e ca e o decizie proasta ce faceti voi aici.
In priuml rand..cik gata sa inceput jocul..inscrierile...complet necontrolat.
Eu nu vreau sa mi-o luati in nume de rau. dar n-ar fi mai frumos, sa se dea o tema anumita: de exemplu, aveti sarcina sa faceti un forum axat pe MODA ( Fashion ) dau si eu un exemplu, si apoi in 2 saptamani fiecare isi face forumul.. dupa 2 saptamani se deschide cate-un topic si apoi la sfarsit dupa ce toata lumea a vazut forumurile..se deschide un POLL mare unde se voteaza. Ce juriu? juriu sunt membri phpbb.ro ... care voteaza, dupa placul lor. ma gandesc ca dak membrii voteaza, atunci treaba noastra, a celor ce creeaza forumurile respective, e sa faca forumuri atragatoare, indiferent de MOD-uri sau teme sau etc. Daca un user e atras, il voteaza.
Acuma cred ca e cam tarziu pt toate astea.. ca v-ati imbulzit repede
si are 30 useri.. ce va fi discreditat? poate nu a avut timp sa modifice asa mult.
Eu nu vreau sa mi-o luati in nume de rau. dar n-ar fi mai frumos, sa se dea o tema anumita: de exemplu, aveti sarcina sa faceti un forum axat pe MODA ( Fashion ) dau si eu un exemplu, si apoi in 2 saptamani fiecare isi face forumul.. dupa 2 saptamani se deschide cate-un topic si apoi la sfarsit dupa ce toata lumea a vazut forumurile..se deschide un POLL mare unde se voteaza. Ce juriu? juriu sunt membri phpbb.ro ... care voteaza, dupa placul lor. ma gandesc ca dak membrii voteaza, atunci treaba noastra, a celor ce creeaza forumurile respective, e sa faca forumuri atragatoare, indiferent de MOD-uri sau teme sau etc. Daca un user e atras, il voteaza.
Acuma cred ca e cam tarziu pt toate astea.. ca v-ati imbulzit repede
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- Aliniuz
- Fost coleg
Acuma cred ca e cam tarziu pt toate astea.. ca v-ati imbulzit repedegmzonic scrie:sincer ce faeti voi aici mi se pare cam anarhie... pai asa.. zic si eu..eu ma inscriu cu forumul cutare.. si care-i faza?? am 5000 useri.. ca am deja forumul de 2 ani.... si unul care il are de 1 luna
Nu ne imbulzim , nu ne grabim , mai avem timp pana pe 1 Nov. Ideea ta nu e rea insa modalitatea prin care ai exprimat-o e rautacioasa

oricand .octaviansan scrie:deci , as putea sa ma inscriu ?
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
Deci ma inscriu cu http://desing.z1.ro/forum/ , forum-ul meu...