Versiunea phpbb 2.0.21
- stefan007
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Versiunea phpbb 2.0.21
Am auzit ca cu aceasta versiune 2.0.21 orice template phpbb va merge bine.Pana acum daca alegeam pentru forum un template mai performant decat cel standard (silver)mergea mai greu.Acum cu vresiunea asta noua cum stau treburile?
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Din cate vad nu apare ca fiind rezolvata o asfel de problema, dar nici nu am in cunostiinta existenta ei. De unde ai auzit?Code changes scrie: # [Fix] Changes to random number generator code to explicitly truncate the length of the string
# [Fix] Quoting on boards with HTML enabled
# [Fix] Special characters on boards with HTML enabled
# [Fix] Redirect to list if cancelling deletion of ranks, smilies or word censors
# [Fix] Missing error message if an inactive user tried to login (Bug #1598)
# [Fix] Do not alter post counts when just removing a poll (Bug #1602)
# [Fix] Correct error in removal of old session keys
# [Fix] Changed filtering of short search terms
# [Sec] Improved filtering on language selection (also addresses a number of bug reports related to missing languages)
# [Change] Backported more efficient highlighting code from Olympus
# [Change] Backported zlib emulation code so that there is only a single confirmation image even if zlib is not available
Teoretic nu ar trebui sa existe lipsa de performanta de care vorbesti, pentru ca indiferent de template, tabelele incarcate sunt aproximativ aceleasi. Aici intervine probabil marimea graficii de la un template la altul, care poate ingreuna (dar nu semnificativ) incarcarea unei pagini. Daca este asa cum spun eu, nu vad cum 2.0.21 ar rezolva problema asta, care de fapt nu este in sine o problema, ci un lucru normal

Sper ca m-am facut inteles

etherfast.ro - Blog personal