Forumul Judetean Galati
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- mariusik88
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
- Aliniuz
- Fost coleg
ezportal : http://www.phpbbhacks.com/download/694
- Aliniuz
- Fost coleg
Inseamna ca esti frigid .smileybos scrie:De cand n-am mai ras asa...Avem 10 femei înregistrate si 61 membri bărbati.![]()
In rest... paleta de culori aleasa ma zgarie pe ochi (cel putin pe mine) mai ales butoanele in flash...

Am facut un sondaj de opinie si culorile sunt bune asa cum sunt, asa ca , scuzele mele in aceasta problema !
Cat despre statisticile sexelor nu vad esenta nostima !
- smileybos
- Utilizator înregistrat
Oi fii eu frigid
dar tie iti place cand dai cu mouse-ul pe "Membri" din meniu de ex? sau pe "Blog-uri"?! Daca da inseamna ca eu am o problema
In rest e bine realizat... mai putin afisarea in Opera (ca drq), in firefox si ie afisandu-se bine. Mi se pare un pic prea lat forumul... se poate face scroll dreapta (ie+firefox):

In rest e bine realizat... mai putin afisarea in Opera (ca drq), in firefox si ie afisandu-se bine. Mi se pare un pic prea lat forumul... se poate face scroll dreapta (ie+firefox):