Problema inregistrare
- Plutonium
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Problema inregistrare
Nush de ce cand dau eu sau cineva la inregistrare apare pagina alba... de curand am instalat un nou mod ala de pui cate o icoana diferita pt fiecare forum poate am gresit undeva...
- Etherfast
- Fost coleg
Din cate vad eu, MOD-ul pe care tocmai l-ai instalat nu are nici un cod in el care ti-ar putea afecta functionalitatea sistemului de inregistrare.
Sesiunile sunt corecte pe forumul tau. Nu reusesc sa-mi dau seama ce s-a intamplat.
Daca nu merge si nu merge, incearca dezinstalarea MOD-ului ultim instalat si vezi ce se intampla.
Sesiunile sunt corecte pe forumul tau. Nu reusesc sa-mi dau seama ce s-a intamplat.
Daca nu merge si nu merge, incearca dezinstalarea MOD-ului ultim instalat si vezi ce se intampla.
etherfast.ro - Blog personal
- Etherfast
- Fost coleg
In primul rand ai un buton de EDIT acolo pentru a-ti edita posturile si pentru a evita "cârnatu' vesel".
In al doilea rand, atat Aliniuz cat si eu ti-am explicat ca problema ta S-AR PUTEA sa fie cauzata de catre ultimul MOD instalat, si ca trebuie sa incerci dezinstalarea lui.
In al doilea rand, atat Aliniuz cat si eu ti-am explicat ca problema ta S-AR PUTEA sa fie cauzata de catre ultimul MOD instalat, si ca trebuie sa incerci dezinstalarea lui.
- Etherfast
- Fost coleg
No kidding?:)Etherfast scrie:Din cate vad eu, MOD-ul pe care tocmai l-ai instalat nu are nici un cod in el care ti-ar putea afecta functionalitatea sistemului de inregistrare.