Toti userii inregistrati sunt moderatori

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
spyball
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Toti userii inregistrati sunt moderatori

Mesaj de spyball »

Mi-am facut si eu un forum in phpbb pe evonet.ro

1)Toti userii nou inregistrati devin moderatori automat nu stiu de ce :roll:

Cand se inregistreaza un user nou pe forum completeaza toate campurile : mail parola cod de securitate etc..iar cand apasa [Trimite] ptr a trimite informatiile in baza de date apare

Cod: Selectaţi tot

""The page cannot be displayed 
The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.""
, dar contul este creat.

Ma puteti ajuta?

Thx.Cannavaro ...P.s nu am dat link-ul forumului ptr a nu se interpreta ca reclama desi forumul este personal si nu ptr profit.
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Ai setat corect numele domeniului si calea scriptului in ACP?
Ruleaza te rog MOD-ul Auto Cookies dupa instalare ca sa te asiguri de asta.

Pe de alta parte, chiar te rog sa imi dai un link al forumului ca sa pot sa vad in detaliu situatia.
etherfast.ro - Blog personal
spyball
Utilizator înregistrat

Mesaj de spyball »

Calea scriptului e setata corect.

www.Senzarivalle.evonet.ro/forum

am copiat fisierul cookie.php in folderul forum / install dar cand scriu adresa in browser nu-mi gaseste fisierul.
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Ce ai setat la calea scriptului si la domeniu?
Daca forumul tau se afla pe www.Senzarivalle.evonet.ro/forum, la domeniu scrii "senzarivalle.evonet.ro" si la calea scriptului scrii "/forum"

In directorul /forum faci un alt director "install" unde pui fisierul cookie.php, si accesezi http://senzarivalle.evonet.ro/forum/install/cookie.php.

Vezi sa scrii toate numele directoarelor cu litere mici.
spyball
Utilizator înregistrat

Mesaj de spyball »

calea era cu www. in fata. am modificat-o.

am reusit sa deschid fisierul cookie si mi-a aparut urmatoarea eroare.

Cod: Selectaţi tot

Warning: include() [function.include]: Unable to access ./../language/lang_english/lang_main.php in /storage0/home/senzarivalle.evonet.ro/www/forum/install/cookie.php on line 141

Warning: include(./../language/lang_english/lang_main.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /storage0/home/senzarivalle.evonet.ro/www/forum/install/cookie.php on line 141

Warning: include() [function.include]: Failed opening './../language/lang_english/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php') in /storage0/home/senzarivalle.evonet.ro/www/forum/install/cookie.php on line 141

Warning: include() [function.include]: Unable to access ./../language/lang_english/lang_admin.php in /storage0/home/senzarivalle.evonet.ro/www/forum/install/cookie.php on line 142

Warning: include(./../language/lang_english/lang_admin.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /storage0/home/senzarivalle.evonet.ro/www/forum/install/cookie.php on line 142

Warning: include() [function.include]: Failed opening './../language/lang_english/lang_admin.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php') in /storage0/home/senzarivalle.evonet.ro/www/forum/install/cookie.php on line 142
Banuiesc ca e de la faptul ca scriptul e in limba romana deci nu e eroare f mare.

cand intru in cookie.php in josul pagini apar 2 tabele ...unul cu "current settings" si altul cu "suggested settings" Trebuie sa modific current settings cu setarile de la Suggested settings?

Mersi.
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Ai mai sus un buton pe care scrie "Write settings to database". Da-i click, sterge directorul /install si incearca din nou.
spyball
Utilizator înregistrat

Mesaj de spyball »

exact asa am facut...cum am mai afirmat..Cand dau "Inregistrare" si creez un nou user...scriu numele email parola cod de confirmare ...dau trimite si mi apare o pagina care nu exista...dar userul se creeaza.

Am facut 2 usere mai devreme si mi-au mers..adica am primit confirmarea....ca am pot loga cu userul si parola aleasa. Acum nu mai merge.:(

Chestia cu moderatorii cum o pot rezolva?Ca toti userii nou inregistrati sa nu fie moderatori direct?
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Greseala mea.
Este din cauza evonet-ului care nu are server de SMTP.

Si mie mi s-a intamplat.
Citeste te rog asta.

Cat despre chestia cu moderatorii, pe mine nu m-a facut moderator:
Imagine
spyball
Utilizator înregistrat

Mesaj de spyball »

mersi dar eu nu am nevoie de server de smtp ptr ca am setat din panoul de admin ca userii sa NU fie validati prin email de mine sau de ei insisi. Practic ei completeaza campurile de inregistrare iar contul este creat fara altfel de confirmari.

La chestia asta m-am referit cu moderatorii
Imagine

Mi-am dat seama de ce ai zis ....userii moderatori trebuiau sa fie colorati in verde
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Da, dar functia mail () tot este apelata :)
Ai in link-ul ala instructiuni despre cum poti sa stergi functia sa nu se mai apeleze, si atunci va fi ok.

Ia vezi ce scrie la Administrare utilizatori -> Ranguri, sau la Permisiuni.
Poate exista rang-ul de Moderator pus la 0 post-uri.

Nu este un bug cunoscut al phpBB.
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”