doua probleme majore (complete banner hack si afisare in ie)

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
smileybos
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

doua probleme majore (complete banner hack si afisare in ie)

Mesaj de smileybos »

1. Eroare la complete banner hack:
Eroare generala

Couldn't get banners data

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'la 05:48 am BETWEEN time_begin AND time_end) AND ((banner_timetype=2 OR (( As' at line 5

SELECT DISTINCT banner_id, banner_name, banner_spot, banner_description, banner_forum, banner_type, banner_width, banner_height, banner_filter FROM banners_table WHERE banner_active AND IF(banner_level_type,IF(banner_level_type=1,-1<banner_level>=banner_level,-1<>banner_level)),banner_level=-1) AND (banner_timetype=0 OR (( Astazi la 05:48 am BETWEEN time_begin AND time_end) AND ((banner_timetype=2 OR (( Astazi la 05:48 am BETWEEN date_begin AND date_end) AND banner_timetype=4) OR (( Astazi la 05:48 am BETWEEN date_begin AND date_end) AND banner_timetype=6) )))) ORDER BY banner_spot,banner_weigth*SUBSTRING(RAND(),6,2) DESC

Line : 422
File : page_header.php
Tabelele pt acest mod au fost puse manual, deoarece atunci cand executam instalul (complete_banner_db_update.php) imi dadea eroarea:

Cod: Selectaţi tot

message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?
Stie cineva de ce primesc acea eroare? De la ce poate fi?

2. Nu mi se afiseaza forumul de niciun chip pe internet explorer... doar backgroundul :( ... care ar fi problema?

Ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat.
Ultima oară modificat 24-Sep-2006, 16:19:39 de către smileybos, modificat 1 dată în total.
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Re: doua probleme majore (complete banner hack si afisare in

Mesaj de seelview »

smileybos scrie:Tabelele pt acest mod au fost puse manual, deoarece atunci cand executam instalul (complete_banner_db_update.php) imi dadea eroarea:

Cod: Selectaţi tot

message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?
Ai rulat fisierul din folderul install ?
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
smileybos
Utilizator înregistrat

Mesaj de smileybos »

pai tocmai acea eroare imi da cand vreau sa rulez complete_banner_db_update.php... adica instalul.

Stie cineva de ce?
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

incearca sa introduci comenzile SQL manual in phpmyadmin
Ultima oară modificat 24-Sep-2006, 13:28:53 de către Aliniuz, modificat de 2 ori în total.
smileybos
Utilizator înregistrat

Mesaj de smileybos »

Aliniuz, esti sigur ca ai citit tot?
eu scrie:Tabelele pt acest mod au fost puse manual, deoarece atunci cand executam instalul (complete_banner_db_update.php) imi dadea eroarea:
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

smileybos scrie: 2. Nu mi se afiseaza forumul de niciun chip pe internet explorer... doar backgroundul :( ... care ar fi problema?
Se pare ca nu se incarca absolut nici o pagina, nu numai indexul.
Incearca sa faci switch back pe SubSilver si vezi ce se intampla, si daca functioneaza, ca sa restrangem putin aria de cautare.

Later edit:

Rectific, lasa-l mai mult sa se incarce. Mie-mi merge pana la urma, la fel si dependintele (memberlist.php, search.php), dar imi da niste erori JavaScript pe pagina.
Ai vreun script JS pe template?
etherfast.ro - Blog personal
smileybos
Utilizator înregistrat

Mesaj de smileybos »

Etherfast scrie:
smileybos scrie: 2. Nu mi se afiseaza forumul de niciun chip pe internet explorer... doar backgroundul :( ... care ar fi problema?
Se pare ca nu se incarca absolut nici o pagina, nu numai indexul.
Incearca sa faci switch back pe SubSilver si vezi ce se intampla, si daca functioneaza, ca sa restrangem putin aria de cautare.

Later edit:

Rectific, lasa-l mai mult sa se incarce. Mie-mi merge pana la urma, la fel si dependintele (memberlist.php, search.php), dar imi da niste erori JavaScript pe pagina.
Ai vreun script JS pe template?
Mie mi se incarca doar backgroundul :|... am cateva js-uri puse in template, verific acum. Ms pt sfat. :wink:

later edit: Am eliminat cateva JS-uri si acum vad ca se incarca la mine... dar dupa un interval de o secunda doua in care apare doar background-ul si bara full ca si cum s-ar fi incarcat... dupa care se incarca si site-ul...
La voi cum e? Se incarca forumul? (cer parerea celor care folosesc IExplorer)
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”