unde le gasesc? acest forum cum se lupta cu spam-ul?Aliniuz scrie:exista unele MOD-uri care pot preveni inregistrarea botilor
Forum cu probleme dupa restore de pe un back-up
- bregutz
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Ultima oară modificat 24-Sep-2006, 14:59:59 de către bregutz, modificat 1 dată în total.
- Etherfast
- Fost coleg
WordMatch daca nu ma insel e o lista de cuvinte care ar consuma resursele site-ului daca ar fi cautate cu optiunea Search.
Ca mod-uri anti spam , incearca Spam Words si The Humanizer.
Daca zici ca ai sters din tabele tot ce ai putut si pe forumul principal nu ti le mai arata, nu are rost sa iti mai bati capul pentru cativa KB in plus in MySQL
Ca mod-uri anti spam , incearca Spam Words si The Humanizer.
Daca zici ca ai sters din tabele tot ce ai putut si pe forumul principal nu ti le mai arata, nu are rost sa iti mai bati capul pentru cativa KB in plus in MySQL

etherfast.ro - Blog personal
- bregutz
- Utilizator înregistrat
Eu am citit undeva ca acel tabel contine toate cuvintele de pe forum si fara el nu functioneaza cautrea pe forum.Etherfast scrie:WordMatch daca nu ma insel e o lista de cuvinte care ar consuma resursele site-ului daca ar fi cautate cu optiunea Search.
Nu mi-as bate capul daca ar fi vorba de cativa KB dar acel tabel are 5MB
Oricum deocamdata sunt bucuros ca am scapat de acele post-uri, o sa ma mai gandesc daca merg mai departe sa fac ordine...
Ma uit acum la mod-urile alea,
Multam fain!
- Etherfast
- Fost coleg
Intr-adevar, m-am documentat dupa ce-am postat si tabelele Word Match sunt keyword-urile de pe forum, intr-adevar.
Partea interesanta este ca acele cuvinte dispar si de acolo pe masura ce le dai delete DE PE FORUM. Daca le-ai sters din DB direct, va trebui sa le stergi manual si din tabelul in cauza.
Partea interesanta este ca acele cuvinte dispar si de acolo pe masura ce le dai delete DE PE FORUM. Daca le-ai sters din DB direct, va trebui sa le stergi manual si din tabelul in cauza.
etherfast.ro - Blog personal
- bregutz
- Utilizator înregistrat
eh, sitam eu ce stiamEtherfast scrie:Intr-adevar, m-am documentat dupa ce-am postat si tabelele Word Match sunt keyword-urile de pe forum, intr-adevar.

Problema e ca le-am sters din DB si ca sa sterg manual toate keyword-urile tin tabelul ala... o sa-mi ia ceva timp, dar n-am de ales!
Multam inca o data!