Probleme cu calea scriptului

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Qwest
Utilizator înregistrat

Probleme cu calea scriptului

Mesaj de Qwest »

Vreau sa instalez modul cu quick reply si numi merge, am instalat un mod se numeste SQR super quick reply nu mergea din cauza ca dupa ce il instalam tot de ce era legat el trecea pe alta parte a siteului de exemplu siteul meu se numeste: www.nume.sytes.net iar forumul este pe www.nume.sytes.net/phpbb2 si iata dupa ce instalez modurile imaginile nu ai lincul catre forum dar catre site, aceeasi greseala este si cind vreau sa postez inloc sa fie www.nume.sytes.net/phpbb2/posting.php este doar www.nume.sytes.net/posting.php, de unde se poate de schimbat calea sau dati-mi va rog un mod de QUICK REPLY care sa lucreze pliz !
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

du-te in ACP in sectiunea Configurare generala si la Calea scriptului scrii /phpbb2
Qwest
Utilizator înregistrat

Mesaj de Qwest »

acolo asa si este forumul merge bine doar ca cind doresc sa pun vriun mod, acel mod pe care l-am instalat nu merge pe calea forumului dar pe calea siteului !
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

Qwest scrie:forumul merge bine
cum sa mearga bine daca link-urile iau ca folder root al forumului tau folder-ul root al site-ului tau ....
Qwest
Utilizator înregistrat

Mesaj de Qwest »

iata eu singur nu inteleg, poate din cauza ca este un forum integrat intrun tracker, adica userii se inregistreaza in tracker cind intra in forum deodata ii inregistreaza si acolo, si iata nu pot sa pun alte moduri :( am pus doar unul Aligment acela a mers !
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Dar tu nu ai prezentat un link catre forumul tau sa vedem si noi care e treba.
Link-ul trebuie spus neaparat atunci cand vii cu o problema asa cum spune si topicul Date necesare intr-un post.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”