Cum sa fac ca utilizatorul sa nu poata scrie mesaje !

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
Qwest
Utilizator înregistrat

Cum sa fac ca utilizatorul sa nu poata scrie mesaje !

Mesaj de Qwest »

Vreau sa fac asa ceva ca Administratorii sau Moderatorii sa poata sa inchida accesul utilizatorului de a scrie mesaje adica sa poata citi forumul fara nici o problema dar sa nu poata scrie mesaje la el, intru fel butonul RASPUNDE sa nu fie activ, cine poate sa ma ajute va rog foarte mult !

Multumesc anticipat!

Cu respect Qwest.
Etherfast
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Etherfast »

Mergi in Admin Panel -> Administrare forumuri -> Permisiuni si selecteaza forumul pe care vrei sa se intample asta. De acolo modifica Scriere si Răspunde sa fie la MOD sau ADMIN.
etherfast.ro - Blog personal
Qwest
Utilizator înregistrat

Mesaj de Qwest »

nu ai inteles ce vreau sa fac vreau sa fac pentru tot forumul adica daca userul a incalcat o regula a forumului, eu sau unul din moderatori ii inchide accesul la SCRIEREA MESAJELOR, adica nu o sa mai vada RASPUNDE si TOPIC NOU o sa fie intrun fel simplu admirator ! Thx ...
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Din pacate asta nu este o optiune standard a phpBB si trebuie sa modifici codul sau sa instalezi un MOD pentru asta.
Nu am gasit nici un MOD oficial care sa faca ce vrei tu.
evo_vii
Utilizator înregistrat

Mesaj de evo_vii »

te duci in panoul administrativ , la administrare useri ( ultima categorie ) la managament si in josul paginii o sa gasesti ceva legat cu Userul este activ ... si ii dai sa nu fie activ ! Parca asa se facea :D
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Asta nu o sa-l mai lase sa se logheze pe user. O sa-i zica ca este inactiv cand incearca. Si el nu asta vrea, din cate am inteles eu.
Aliniuz
Fost coleg

Re: Cum sa fac ca utilizatorul sa nu poata scrie mesaje !

Mesaj de Aliniuz »

Qwest scrie:Vreau sa fac asa ceva ca Administratorii sau Moderatorii sa poata sa inchida accesul utilizatorului de a scrie mesaje adica sa poata citi forumul fara nici o problema dar sa nu poata scrie mesaje la el, intru fel butonul RASPUNDE sa nu fie activ, cine poate sa ma ajute va rog foarte mult !

Multumesc anticipat!

Cu respect Qwest.
Nu exista nici un MOD care sa faca ce vrei tu , sa ascunda butoanele cu pricina insa poti face toate forumurile private( sa se poata scrie mesaje numai de un grup anume) si sa formezi un grup Normal-User care sa contina toti membrii de pe forum , iar pe membrul-problema sa-l excluzi din acel grup .
Qwest
Utilizator înregistrat

Mesaj de Qwest »

ei asa ceva puteam sa fac si eu :) doar ca poate cineva chiar poate face acest mod nu cred ca e chiar asa complicat ! intrun fel in profil sa fie poate raspunde DA NU, si mai apoi cind va trebuie de scris comentarii sa nu poata sa apese pe butonul raspunde !
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

pentru ce sa se faca un MOD cand si standardul phpBB iti ofera aceasta facilitate ? insa am inteles, vrei totul sa se rezolve printr-un singur click (mura-n gura :) )sa nu te chinui cu facutu grupurilor configurarea forumurilor etc...
Qwest
Utilizator înregistrat

Mesaj de Qwest »

oamenii se inregistreaza pe zi ce trece eu nu am timp sai pun sa-i exclud pentru ce sa fac singur daca se poate face automat !
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”