Cum sa fac ca utilizatorul sa nu poata scrie mesaje !
Cum sa fac ca utilizatorul sa nu poata scrie mesaje !
Vreau sa fac asa ceva ca Administratorii sau Moderatorii sa poata sa inchida accesul utilizatorului de a scrie mesaje adica sa poata citi forumul fara nici o problema dar sa nu poata scrie mesaje la el, intru fel butonul RASPUNDE sa nu fie activ, cine poate sa ma ajute va rog foarte mult !
Multumesc anticipat!
Cu respect Qwest.
Multumesc anticipat!
Cu respect Qwest.
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Mergi in Admin Panel -> Administrare forumuri -> Permisiuni si selecteaza forumul pe care vrei sa se intample asta. De acolo modifica Scriere si Răspunde sa fie la MOD sau ADMIN.
etherfast.ro - Blog personal
- Etherfast
- Fost coleg
Din pacate asta nu este o optiune standard a phpBB si trebuie sa modifici codul sau sa instalezi un MOD pentru asta.
Nu am gasit nici un MOD oficial care sa faca ce vrei tu.
Nu am gasit nici un MOD oficial care sa faca ce vrei tu.
- Etherfast
- Fost coleg
Asta nu o sa-l mai lase sa se logheze pe user. O sa-i zica ca este inactiv cand incearca. Si el nu asta vrea, din cate am inteles eu.
- Aliniuz
- Fost coleg
Re: Cum sa fac ca utilizatorul sa nu poata scrie mesaje !
Nu exista nici un MOD care sa faca ce vrei tu , sa ascunda butoanele cu pricina insa poti face toate forumurile private( sa se poata scrie mesaje numai de un grup anume) si sa formezi un grup Normal-User care sa contina toti membrii de pe forum , iar pe membrul-problema sa-l excluzi din acel grup .Qwest scrie:Vreau sa fac asa ceva ca Administratorii sau Moderatorii sa poata sa inchida accesul utilizatorului de a scrie mesaje adica sa poata citi forumul fara nici o problema dar sa nu poata scrie mesaje la el, intru fel butonul RASPUNDE sa nu fie activ, cine poate sa ma ajute va rog foarte mult !
Multumesc anticipat!
Cu respect Qwest.