www.cr17forum.lx.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
cristiano
Nou venit

www.cr17forum.lx.ro

Mesaj de cristiano »

www.cr17forum.lx.ro . Primul forum in limba romana dedicat fanilor lui Cristiano Ronaldo si de ce nu fotbalului mondial... :D Merita vizitat si chiar merita sa ai un cont de pe care sa vb cu ceilalti fani.
mark
Utilizator înregistrat

Mesaj de mark »

Lucrul care nu imi palce e faptul ca ai pus imaginea aia acolo sus si tot forumul depaseste marimea de window si apare scrool orizontal. In rest nu imi dau cu parerea ca nu sunt fan.
gmzionic
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de gmzionic »

ok ai facut un forum fan-club - care foloseste tema default a phpbb2 cu care n-eam obisnuit toti.. e prea plictisitoare dar anyway... imaginea aia.. ar trebui neaparat micsorata ca sa incapa in header...
un studiu asupra rezolutiilor majoritatii de oameni ce intra pe site-uri..inclusiv pe al tau, folosesc rezolutia 1024x768 iar la rezolutia asta pe site-ul apare scroll-ul orizontal dsp care vorbea si mark. incearca sa reduci macar rezolutia, ca nimeni nu se va inregistra pe un site ce e greu de navigat si enervant. ca sa nu ai zic de cei cu rezolutia 800x600 (desi sunt mai putini )
cristiano
Nou venit

Mesaj de cristiano »

am inteles... :lol:
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”