Intrebare nevinovata
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Intrebare nevinovata
Acum 1 sapt, stiu ca nu am fost nevoit sa instalez forumul in pc, ci practic m-am inscris. Unde o pot face? Am nevoie urgenta de un forum phpbb.
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Intrebare nevinovata
Nu inteleg ce spui, unde te-ai inscris?RazvanV scrie:Acum 1 sapt, stiu ca nu am fost nevoit sa instalez forumul in pc, ci practic m-am inscris. Unde o pot face? Am nevoie urgenta de un forum phpbb.
- Trask Konoda
- Utilizator înregistrat
dupa ce am stat un timp sa ma gandesc ce vrei tu e fapt, am ajuns la concluzia ca www.myforum.ro te va ajuta. Sau cumva m-am inselat?
<a href="http://www.plodul-gandirii.blogspot.com" title="Cugetari">Cugetari</a>
ultima intrebare .. viziteaza te rog www.ultrasfront.myforum.ro si spune-mi cand vreau sa creez un subiect nou, de ce nu-mi ramane acelasi forum Avalanche cum este pe prima pagina, si ma transpune inapoi la cel standard? Spune-mi te rog optiunea sa modific aceast lucru. Multumesc anticipat
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
-
Intra in Profilul tau si pune de acolo template-ul default pe Avalanche.RazvanV scrie:ultima intrebare .. viziteaza te rog www.ultrasfront.myforum.ro si spune-mi cand vreau sa creez un subiect nou, de ce nu-mi ramane acelasi forum Avalanche cum este pe prima pagina, si ma transpune inapoi la cel standard? Spune-mi te rog optiunea sa modific aceast lucru. Multumesc anticipat