Cod: Selectaţi tot
Fatal error: Cannot redeclare multi_bbcode() (previously declared in /dir/local/home/dir/mobtal.net/v1/includes/bbcode.php:34) in /dir/local/home/dir/mobtal.net/v1/includes/bbcode.php on line 32
Merci
Cod: Selectaţi tot
Fatal error: Cannot redeclare multi_bbcode() (previously declared in /dir/local/home/dir/mobtal.net/v1/includes/bbcode.php:34) in /dir/local/home/dir/mobtal.net/v1/includes/bbcode.php on line 32
reia modificarea pe care ai instalato pe forum inainte de a-ti da eroarea astagmzionic scrie:Nu stiu daca aici e locul... dar imi apare o eroare care suna cam asa:
Eroarea se afiseaza cand incerc sa intru intr-un forum care are sub-categorii si forumuri. In rest nu-mi mai apare nicaieri... Nu inteleg care e legatura dintre bbcode si categories dar poate aveti vreo solutie.Cod: Selectaţi tot
Merci
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 7 vizitatori