Meniu Panou Administrator
- roadiro
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Am inlocuit fisierele din subdirectorul /admin/ direct cu cele din kit dar tot nu-mi apare meniul in PA.
Serverul este la mine pe PC, este un EasyPHP si a functionat f bine pana acum, in perioada aceasta am facut o singura modificare in php.ini si anume post_max_size = 20M.
Asta pt pafiledb care nu vroia fisiere mai mari de 8M, desi facusem upload_max_filesize = 20M.
Acum am facut o proba cu un fisier de 14M, primesc confirmarea ca a fost incarcat, il vad fizic in directorul uploads, apare fereastra informativa de dowload cu descrierile, dar la Dowload imi da Eroare 404 si mesajul ca nu gaseste fiserul. Ma duc si il sterg din fereastra informativa si il sterge (deci il gaseste) si vad fizic asta si in subdirectorul upload. Nu acelasi lucru se intampla cu fisierele sub 8M, care functioneaza cap-coada fara probleme.
Asa de rau imi pare dupa forumul asta, era functional in stadiul asta, si nici nu mai vroiam alte moduri.
Serverul este la mine pe PC, este un EasyPHP si a functionat f bine pana acum, in perioada aceasta am facut o singura modificare in php.ini si anume post_max_size = 20M.
Asta pt pafiledb care nu vroia fisiere mai mari de 8M, desi facusem upload_max_filesize = 20M.
Acum am facut o proba cu un fisier de 14M, primesc confirmarea ca a fost incarcat, il vad fizic in directorul uploads, apare fereastra informativa de dowload cu descrierile, dar la Dowload imi da Eroare 404 si mesajul ca nu gaseste fiserul. Ma duc si il sterg din fereastra informativa si il sterge (deci il gaseste) si vad fizic asta si in subdirectorul upload. Nu acelasi lucru se intampla cu fisierele sub 8M, care functioneaza cap-coada fara probleme.
Asa de rau imi pare dupa forumul asta, era functional in stadiul asta, si nici nu mai vroiam alte moduri.

- roadiro
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu

Gata am rezolvat !!!!!!
Daca am vazut ca am adus fisierele originale din kit in /admin/ si tot nu a mers si pentru ca din /admin/index.php
am inteles ca de fapt citeste ce fisiere sunt in subdirectorul /admin/ si asa face meniul, am inceput sa sterg din fisierele admin_*.php ale modurilor instalate.while( $file = @readdir($dir) )
{
if( preg_match("/^admin_.*?\." . $phpEx . "$/", $file) )
{
include('./' . $file);
}
}
Si iata ca merge a fost de vina admin_arcade.php
Totusi stau si ma gandesc dc a mers pana la un moment dat si apoi dintr-o data a afectat functionarea forumului. MOD-ul era instalat de mult, dar nu bagasem inca link-ul in overall_header.tpl pt ca nu facusem traducerea in romana, si nu prea gasisem timp pt asta. Multam celor ce au dat raspunsuri, m-au ajutat sa-mi fac o parere despre modul in care sa procedez.
Ramane problema cu pafiledb
Am modificat in php.ini si anume post_max_size = 20M si ad_max_filesize = 20M. Nu vroia fisiere mai mari de 8M,