nu merge sa fac upload la avatar

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
MaRIuSeL
Nou venit

nu merge sa fac upload la avatar

Mesaj de MaRIuSeL »

deci nu merge sa fac upload la avatar... adica zice ca totule in ordine dar avatarul nu apare acolo... e o imagine "moarta" stiti... un X rosu... iar daca vreau sa dau redirectionare pt avatar zice la orice site asta > "Conexiunea nu poate fi facuta la URL-ul specificat"
deci ce probleme are?? ma puteti ajuta va rog mult de tot!
ImPuScAtOrUl
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de ImPuScAtOrUl »

exact asa mi`a dat si mie......seteaza sa poti sa`l uploadezi din caluclator si dai permisiunea chmod 777 la folderul avatars si o sa`ti mearga ;)
evo_vii
Utilizator înregistrat

Mesaj de evo_vii »

aveti forum pe lx.ro ?? de aceea nu puteti ! nu aveti ce face !
De ce nu pot accesa direct in browser imaginea http://user.lx.ro/imagine.jpg? Acest lucru a fost interzis; se numeste anti-hotlinking si a fost facut pentru e preveni imaginile noastre de a fi inserate in alte pagini decat cele de pe lx.ro. Imaginile pot fi numai inserate in pagini html/php existente pe serverul lx.ro!
- e acelasi lucru ... deoarece cand uploadezi un avatar pe forum acesta folosesc link catre acesta http://user.lx.ro/imagine.jpg si nu iti da voie lx.ro
ImPuScAtOrUl
Utilizator înregistrat

Mesaj de ImPuScAtOrUl »

da..dar eu le uploadez de la mine din calc...si fiecare care se inregistreaza o uploadeaza din calc lui.....si e mai bine asa...
MaRIuSeL
Nou venit

Mesaj de MaRIuSeL »

mersi mult baieti :)

mai si deci.. macar cum scot optiunea de bagat avatar de pe alt URL si sa o las doar pe aceea cu Upload din calc...

mai dar eu am mai instalat odata forum pe lx.ro si imi mergea optiunea de bagat avatar de pe alt URL... acum nu mai merge dc?
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Data viitoare editeaza-ti posturile anterioare, nu mai scrie multe mesaje unul dupa altul.

Configurari pentru imagini atasate
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”