inteligenta-artificiala.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
Am incercat sa il micsoram cat mai mult cu putinta, dar sa se si vada ceva.seelview scrie:poate un banner mai micutz, nu asa "voluminos" ca cel actual, si scris pe undeva "Inteligenta artificiala". E doar o idee, tu decizi daca e ok sau nu.
Din pacate imaginea nu este suficient de lata pentru a o putea micsora astfel incat sa fie mai putin inalta.

Multumim pentru apreciere.mfk scrie:chiar e selekt, imi place thema la nebunie, keep up the good work
Am incercat sa cautam ceva potrivit pentru tema siteului, iar Sonny a fost printre singurele rezultate gasiteSeph scrie:Nu-mi place robotul din header. In rest e ok.

-
- Utilizator înregistrat
Referitor la header, in momentul de fata avem cateva modele de logouri aproape terminateRazvy scrie:merge... imi place stilul, mai ales ca si yo l-am folosit la un forum si mi s-a parut tare...
headerul crek mergea un pic mai mic....

Probabil il vom schimba/micsora/etc pentru ca multa lume ne-a indicat headerul ca un punct slab

Aici e setul de logouri:
http://forum.inteligenta-artificiala.ro ... .php?t=209
Mai asteptam si alte opinii.

-
- Utilizator înregistrat