Forumul Studentilor Universitatii Spiru Haret
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- roadiro
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Forumul Studentilor Universitatii Spiru Haret
Cred ca a venit timpul sa va cer sfatul. Voi ce credeti ca ar mai tremui pe acest forum.
http://spiruharet.vsdej.net/
Mentionez ca partea grafica inca nu m-a preocupat decat conjuctural, accentul momentan fiind pus pe partea functionala. Astept comentarii pro si contra. Si pentru ca sunt curios si ca statistica ce spuneti mi-am permis fa fac acest poll.
Multumesc
http://spiruharet.vsdej.net/
Mentionez ca partea grafica inca nu m-a preocupat decat conjuctural, accentul momentan fiind pus pe partea functionala. Astept comentarii pro si contra. Si pentru ca sunt curios si ca statistica ce spuneti mi-am permis fa fac acest poll.
Multumesc
Ultima oară modificat 16-Feb-2007, 12:38:03 de către roadiro, modificat 1 dată în total.
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- Trask Konoda
- Utilizator înregistrat
Eu in chestionar-ul ala nu votez. Cand am intrat pe forum, mi-a scapat un "uau" si un "cuul". Este bine realizat, usor de navigat prin el, l-ai adus aproape de perfectiune. Ei bine, nu este perfect. Banner-ul de sus, sau mai bine zis background-ul din header nu se potriveste cu infatisarea forumului. Verdele pentru moderatori nu prea se potriveste. Nu zic ca moderatorilor nu le sta bine cu verde, dar culoarea aceasta nu se impaca prea bine cu celelalte. Aceeasi poveste si cu rosul ala pentru "Colaboratori".
Categoria "Adrese de MAIL invalide & Conturi Sterse Adrese de MAIL invalide & Conturi Sterse" este complet inutila. Fiecare user care introduce o adresa de e-mail invalida ar trebui anuntat prin e-mail sau mesaj privat. Cred ca stii la ce ma refer.
Categoria "Adrese de MAIL invalide & Conturi Sterse Adrese de MAIL invalide & Conturi Sterse" este complet inutila. Fiecare user care introduce o adresa de e-mail invalida ar trebui anuntat prin e-mail sau mesaj privat. Cred ca stii la ce ma refer.
<a href="http://www.plodul-gandirii.blogspot.com" title="Cugetari">Cugetari</a>
- roadiro
- Utilizator înregistrat
Sunt de acord cu tine, dar prin mail nu ai cum sa-l anunti pt ca este INVALIDA si prin privat nu-ti raspunde si nu ai siguranta ca a receptionat mesajul, iar ce este scris in Portal este aviz celorlalti potentiali utilizatori.
Culorile intradevar ai dreptate dar sincer nu am mai pierdut timpul cu ele, o sa le am in vedere
Culorile intradevar ai dreptate dar sincer nu am mai pierdut timpul cu ele, o sa le am in vedere
- Trask Konoda
- Utilizator înregistrat
Trask Konoda scrie:Fiecare user care introduce o adresa de e-mail invalida ar trebui anuntat prin e-mail sau mesaj privat.
Da, ai dreptate, am spus o mare tampenie.roadiro scrie:Sunt de acord cu tine, dar prin mail nu ai cum sa-l anunti pt ca este INVALIDA si prin privat nu-ti raspunde si nu ai siguranta ca a receptionat mesajul, iar ce este scris in Portal este aviz celorlalti potentiali utilizatori.
<a href="http://www.plodul-gandirii.blogspot.com" title="Cugetari">Cugetari</a>
- roadiro
- Utilizator înregistrat
ca proiect mai departe ma gandesc sa creez intradevar o alta tema, mai astept insa sa vad dinamica dupa care se schimba examenele ca aparitie in micul calendar, si cum ar fi mai practic de aranjat. Aceasta dinamica ma incurca cumva, de asemea si in portal am aceleasi schimbari permanente. Voi incerca sa bag in Portal tot ce este fix ca lungine iar cele ce au dinamica permanenta in schimbarea lungimii afisarii sa le pun in laterala stanga a forumului.
Mai astept sa analizez comportarea acestuia in sesiunea de restate ce incepe acum in cateva zile.
Mai astept sa analizez comportarea acestuia in sesiunea de restate ce incepe acum in cateva zile.