Mobile Help

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Gaby Stan
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Gaby Stan »

nu e bine... optiunea de blocare a questiilor pentru cititul topicuriilor se poate activa pe parcurs...acum...poate ramane asa ...ca vizitatorul...care este strain de asa ceva sa citeasca in mare despre ce e vorba...totusi este un forum pt mobile...iar in tara sunt foarte rare ...aceste forumuri
HTCGuide.net (forum)
greeN-eYe
Utilizator înregistrat

Mesaj de greeN-eYe »

Trask Konoda scrie:Sfatul meu este sa le permiti si vizitatorilor sa vada si sa citeasca subiectele. In caz contrar, nu vei avea prea mult succes. Parerea mea...
ma ocup acum de asta :) :P dar nu voi face la toate categoriile acc-ul strainilor :P

acum am in proiect sa fac o sectiune .. cu informatii despre fiecare mobil in parte :roll:
greeN-eYe
Utilizator înregistrat

Mesaj de greeN-eYe »

am rezolvat si cu copyright-ul :oops:
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Trask Konoda scrie:. Trebuie insa sa-l contrazic pe Aliniuz, forumul nu e chiar obisnuit. Poate zici ca e obisnuit din cauza ca e phpBB, sau poate din cauza skyn-ului. E si normal ca aceste elemente sa fie obisnuite. Tema forumului nu este chiar asa de obisnuita. Nu toti au forumuri dedicate telefoanelor mobile.
Eu m-am referit la componenta forumului , la aspectul sau !
Nicidecum la domeniul caruia ii este predestinat !
Trask Konoda
Utilizator înregistrat

Mesaj de Trask Konoda »

Stiu la ce te-ai referit. Componenta + aspect = tipul forumului + skyn (mama, ce le am cu matematica!). Cand zici de componenta te mai poti referi si la continut: categorii, forumuri, subiecte, posturi, dar astea tin de domeniu, de tema forumului. Tu ai zis ca nu te-ai referit la "domeniul caruia ii este predestinat ", deci ramane valabil ce am zis eu :D.
<a href="http://www.plodul-gandirii.blogspot.com" title="Cugetari">Cugetari</a>
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”