problema grava zic eu... useri administratori?!
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Problema GRAVA!!! toti userii care se inreg au admin!!!
Este bine ca l-ai dezactivat.smileybos scrie:AM O PROBLEMA GRAVA!!!![]()
Toti userii care se inregistreaza au atributiile administratorului!! Au acces la Panoul Administratorului si la toate functiile posibile ce tin de administrare!! Ce pot face ? De la ce poate fi??! Am pus modul Reset User Level dar trebuie sa stau pt fiecare in parte sa-l resetez si daca e mai rapid imi f**e forumul !
Va rog, am nevoie de ajutor urgent!! momentan l-am dezactivat.. ca sa nu se bage vreun "hacker" sa ma lase fara forum ...
Va multumesc anticipat!
Salveaza imediat baza de date.
Ce versiune a forumului folosesti ?
Ai modificari ?
- smileybos
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel php: Mediu
Acum l-am activat, am urmat sfatul lui bogdan (ms nu mi-a trecut prin cap asta aseara).
Baza de date are ultimul backup de ieri seara... folosesc ultima versiune, 2.0.21... oricum nu e de la ea...
Am sa iau astazi la purificat usercp_register.php poate gasesc ceva nereguli... desi cred ca sunt o gramada pt ca mai am probleme si la modul birthday hack ca l-a varsta imi afiseaza -1987 in loc de 19, etc.
Sa vad ce pot face... va multumesc pt sfaturi!
Baza de date are ultimul backup de ieri seara... folosesc ultima versiune, 2.0.21... oricum nu e de la ea...
Am sa iau astazi la purificat usercp_register.php poate gasesc ceva nereguli... desi cred ca sunt o gramada pt ca mai am probleme si la modul birthday hack ca l-a varsta imi afiseaza -1987 in loc de 19, etc.
Sa vad ce pot face... va multumesc pt sfaturi!
- roadiro
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel php: Mediu
Logic problema nu poate apare decat in urma unei modificari ce afecteaza inregistrarea.
Una din modificarile care am inteles ca ai facut-o este birthdays si care afecteaza fisierul de inregistrare a userilor, introducand data de nastere.
Trag concluzia ca ar trebui sa verifici cum ai facut modificarea pt birthdays in fisierul profile.php si include/usercp_xxx.php
bafta
Una din modificarile care am inteles ca ai facut-o este birthdays si care afecteaza fisierul de inregistrare a userilor, introducand data de nastere.
Trag concluzia ca ar trebui sa verifici cum ai facut modificarea pt birthdays in fisierul profile.php si include/usercp_xxx.php
bafta