copiere forum? sau mutare forum?
-
- Utilizator înregistrat
copiere forum? sau mutare forum?
este posibil doar sa copiez forumul (folosind un program ftp) de pe un server pe altul fara a-l reinstala? daca nu, atunci cum pot sa mut forumul de pe serverul lx.ro (pe care este instalat) pe serverul 8k.ro (unde trebuie sa-l reinstalez)? voi pierde date (poze sau informatii de pe forum)? backupul facut pe lx.ro va fi recunoscut de 8k.ro? multumesc!
- MJR
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: copiere forum? sau mutare forum?
da! conditia fiind sa muti si baza de date a forumului. va treb sa modifici fisierul config cu noile date de configurare (user, pass, db) si sa faci 2 modificari in baza de date, in tabela "phpbb_config", la script_path (calea catre forumul tau) si eventual la server_nametigerlilly scrie:este posibil doar sa copiez forumul (folosind un program ftp) de pe un server pe altul fara a-l reinstala?
Mutarea forumului de pe un server pe altultigerlilly scrie:cum pot sa mut forumul de pe serverul lx.ro (pe care este instalat) pe serverul 8k.ro (unde trebuie sa-l reinstalez)? voi pierde date (poze sau informatii de pe forum)? backupul facut pe lx.ro va fi recunoscut de 8k.ro? multumesc!
-
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
- Gigabyte
- Utilizator înregistrat
Am si eu o intrebare ... mi s-a stricat forumu de multe ori din cauza unor MODificari ... si l-am reinstalat de multe ori de la 0 , pana m-am hotarat (dupa ce am instalat cu success niste moduri) sa fac download la toate fisierele ...sa le am in pc.
Acum problema este ... ca nu prea stiu cum sa salvez baza de date actuala ... si ..in caz ca sterg forumul .. cum o bag la loc .. ma puteti ajuta ? Plz
Acum problema este ... ca nu prea stiu cum sa salvez baza de date actuala ... si ..in caz ca sterg forumul .. cum o bag la loc .. ma puteti ajuta ? Plz

- Trask Konoda
- Utilizator înregistrat
<a href="http://www.plodul-gandirii.blogspot.com" title="Cugetari">Cugetari</a>