help

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
MJR
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

help

Mesaj de MJR »

am un forum 2.0.4 pe care vreau sa-l schimb cu un forum modificat (la care sint preinstalate anumite MOD-uri), insa nu reusesc.

danielt a scris:
Trebuie sa folosesti fisierul ce contine si structura si datele tabelelor vechi.
la care fisier te referi? eu am restaurat pe forumul nou, intreaga BD de pe forumu vechi, cea pe care o aveam salvata intr-un fisier .sql. insa nu a mers. a dat niste erori, cum ca anumite tabele nu se regasesc. nu stiu ce anume sa-i fac. forumul pe care vreau sa restaurez BD este cel despre care vorbeam aici viewtopic.php?t=534

help :(
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Din panoul administratorului poti salva baza de date a unui forum in trei moduri:
- Salvare (Backup) totală
- Salvează (copie de siguranţă) doar structura
- Salvează (copie de siguranţă) doar datele

Pentru a restaura cu succes baza de date fara batai de cap trebuie sa folosesti primul tip de salvare.

Totusi pentru ca tu folosesti un forum modificat nu pot garanta ca structura bazei de date este acceasi cu a unui forum obisnuit (nemodificat). Fa o comparatie intre structura bazei de date noi cu cea veche (nu ca numar de tabele ci ca structura a tabelelor in sine).

Cel mai bine ar fi sa cauti pe site-ul cu forumul in cauza ceva informatii referitoare la restaurarea bazei de date cu backup dintr-un forum nemodificat.

Poti, desigur, folosi si varianta de backup cu salveaza doar datele iar restaurarea sa o faci dintr-un utilitar de tipul PhpMyAdmin.
MJR
Fost coleg
Server: Windows

Mesaj de MJR »

nu stiu .... :) ori nu inteleg eu, ori... ma rog, sa trec peste. am instalat phpbb_plus inca o data si imi da din nou eroarea

Fatal error: Cannot redeclare reorder_cat() in /home/michaelj/public_html/phpBB2/admin/admin_links_cat.php on line 46

interesant e ca pe serveru de acasa merge perfect :)
cum scap de ea, ca nu pot vedea partea stinga de la admin panel. am incercat eu sa pun un @ ... da apar alte erori :)

ma exaspereaza forumu asta :) :)
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”