am gasit config_id si am pus 2 da tot nu merge .... mai bine zic exact ce am facut ...
Deci .. am avut tema ashGrunge ... ! si am vrut sa modific nuj cum sa zic numa io stiu ce am facut .... si am schimbat cate ceva pacolo si acuma in panol adminstratorului nu se vad numai tabelele fara scris si acolo nu mai pot umbla ... da prostie o fost ca am schimbat si am iesit dn firefox .... (puteam totusi sa dau back) da daca am isit o fost greseala ... tot merge inafara de panoul adminstratorului ... ! si vreau sa schimb cumva sami apara in panoul administratporului k-lumea .... am cum ar veni 2 teme "ashGrunge" care are id 2 si asta care am gresito care avea "1" da nuj de ce ... si am modificat config_id cu 2 si tot nu merge ... acuma pot cere ajutor ... poate ltceva ii ... hai mersi pt flowers ca incearca sa ma ajute ..
Cum pot sa schimb tema din phpmyadmin ?
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
am dat odata de un mod cu ajutorul caruia puteai sa schimbi tema fara sa intri in Profile ...scriai in browser de exemplu http://yourdomain.com/forum/index.php?s=subSilver ...sau s=Numele temei si ti-l schimba automat...nu stiti cum se numeste acel mod...nu mai dau de el...si vreau pt versiunea wap ..thanx
HTCGuide.net (forum)
- MJR
- Fost coleg
cum este aici la Stiluri demo ?
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
nu prietene...dar am gasit ce cautam exemplu in my forum...am facut o versiune wap a forumului(modificarea unui template)...iar de acest mod aveam nevoie sa poata intra userii si pe wap...fara a schimba tema din profile (tema ar veni versiunea wap)...asa ca am pus un link sus de pe care se poate accesa versiunea wap...
HTCGuide.net (forum)