[excludere moderator] de ce nu se schimba culoarea ?
- roadiro
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
incearca Reset User Level http://www.phpbbhacks.com/download/1948
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Destul de vechi MOD-ul asta, l-ai testat, functioneaza pe 2.0.21 ?roadiro scrie:incearca Reset User Level http://www.phpbbhacks.com/download/1948
- roadiro
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel php: Mediu
Eu il am instalt, pateam acelasi lucru, este adevarat ca dupa ce l-am instalat nu am avut nevoie de el, am descoperit ca respectivul user nu il scosesem din functia de moderator de peste tot pe unde era.
MOD-ul nu da nici un fel de eroare, am testat pe un user, figura este ca nu mai aveam problema cu culorile (din motivele aratate mai sus), deci nu pot afirma cu certitudine ca si funtioneaza. Cert este ca nu afecteaza versiunea .21 si nu da mesaje de eroare.
MOD-ul nu da nici un fel de eroare, am testat pe un user, figura este ca nu mai aveam problema cu culorile (din motivele aratate mai sus), deci nu pot afirma cu certitudine ca si funtioneaza. Cert este ca nu afecteaza versiunea .21 si nu da mesaje de eroare.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
MOD-ul nu necesita editari de fisiere, doar copierea unor fisiere inluse in arhiva:
Dupa aceasta operatiune in PA - Administrare utilizatori, veti avea un nou link: Reset User Level.
Se introduce numele utilizatorului si apoi se apasa butonul Reseteaza. Functioneaza
testat pe phpbb 2.0.21.
Cod: Selectaţi tot
##
##----------[ COPY FILES ]-------------------------------
##
## Copy / upload the following files to the following locations relative to your
## phpBB root directory. The phpBB root directory is the directory on your server
## containing index.php
##
FROM: \admin\admin_resetuser.php
TO: \admin\admin_resetuser.php
FROM: \language\lang_english\lang_resetuser.php
TO: \language\lang_english\lang_resetuser.php
FROM: \templates\subSilver\admin\resetuser_body.tpl
TO: \templates\subSilver\admin\resetuser_body.tpl
##
##----------[ SAVE AND CLOSE ALL FILES ]-----------------
##
## End
##
Se introduce numele utilizatorului si apoi se apasa butonul Reseteaza. Functioneaza

testat pe phpbb 2.0.21.