EROARE LA INREGISTRARE
- schefus
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
emailer.php
In ultimele zile imi apare o eroare destul de ciudata atunci cand trimit mesaje (atat eu cat shi utilizatorii) pe forum. Mesajele se trimit insa cateodata in loc sa imi apara Mesajul a fost trimis cu succes. Apasatzi... imi apare:
Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 234
File : emailer.php
Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 234
File : emailer.php
- roadiro
- Utilizator înregistrat
La fel patesc si userii, chiar au venit cu intrebarea aceasta si sincer nu am stiut ce sa le raspund.
La mine am incercat cu cu butonul No Spasm, dar merge numai numai pt topicul de la care am avut mail-ul, pt celelalte topicuri, notificarile mail intra tot in bulk.
Mail-urile catre toti userii, ajung de asemenea in bulk adresei userului.
Ideea este ca din 93 de membrii, 85 au adrese yahoo, la cei cu alte adrese nu stiu daca se intampla acelasi fenomen.
La mine am incercat cu cu butonul No Spasm, dar merge numai numai pt topicul de la care am avut mail-ul, pt celelalte topicuri, notificarile mail intra tot in bulk.
Mail-urile catre toti userii, ajung de asemenea in bulk adresei userului.
Ideea este ca din 93 de membrii, 85 au adrese yahoo, la cei cu alte adrese nu stiu daca se intampla acelasi fenomen.
- roadiro
- Utilizator înregistrat
Am avut si smtp-ul de la home.ro a mers o perioada si pe acum da un mesaj prin care imi spune ca momentan se refuza conectarea. Am instalat un SurgeMail care are 60 zile de evaluare si merg pe el pana expira. Dupa asta am sa trec din nou pe un smtp. Ideea este ca si pe smtp-ul home tot asa se intampla.
Cred ca este vb de cu totul altceva, sa nu trimita pe langa mesaj si un script ceva gen cookies care sa fie detectat de yahoo ca spasm.
Cred ca este vb de cu totul altceva, sa nu trimita pe langa mesaj si un script ceva gen cookies care sa fie detectat de yahoo ca spasm.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Problema pe yahoo este generala, ar trebui sa avertizezi utilizatorii astfel:
Deschide language/lang_roumanian/lang_main.php
Cauta:
Inlocuieste cu:
Deschide language/lang_roumanian/lang_main.php
Cauta:
Cod: Selectaţi tot
$lang['Account_inactive']='Contul a fost creat. Acest forum necesitã activarea contului, o cheie de activare a fost trimisa pe adresa de email furnizata de dumneavoastrã. Vã rugãm sã vã verificaþi cãsuþa de email pentru mai multe informaþii.';
Cod: Selectaţi tot
$lang['Account_inactive'] = 'Contul a fost creat. Acest forum necesitã activarea contului, o cheie de activare a fost trimisa pe adresa de email furnizata de dumneavoastrã. Vã rugãm sã vã verificaþi cãsuþa de email pentru mai multe informaþii. Mesajul nostru ar putea ajunge in folderul BULK, va rugam sa verificati si acest folder pentru activarea contului !';