EROARE LA INREGISTRARE

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
schefus
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

emailer.php

Mesaj de schefus »

In ultimele zile imi apare o eroare destul de ciudata atunci cand trimit mesaje (atat eu cat shi utilizatorii) pe forum. Mesajele se trimit insa cateodata in loc sa imi apara Mesajul a fost trimis cu succes. Apasatzi... imi apare:

Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php
NDY
Utilizator înregistrat

Mesaj de NDY »

Si pe forumul labloc.ro s-a intamplat aceasta problema, dar a fost ulterior remediata de Admin.

NDY
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

probabil este o problema cu serverul de mail, mai ales daca trimiti mass message.
roadiro
Utilizator înregistrat

Mesaj de roadiro »

Am si eu o nelamurire, toate mail-urile trimise dupa forum sunt bagate in bulk (asta la yahoo) !
Oare de ce ? Si oare cum pot face sa intre in Inbox !
reeait
Utilizator înregistrat

Mesaj de reeait »

Dar numai la tine sunt bagate in Bulk ? ...incearca sa le scoti de acolo specificand ca nu sunt SPAM ... si apoi vezi daca, in contul tau, Yahoo le mai trimite in Bulk... ;)
roadiro
Utilizator înregistrat

Mesaj de roadiro »

La fel patesc si userii, chiar au venit cu intrebarea aceasta si sincer nu am stiut ce sa le raspund.
La mine am incercat cu cu butonul No Spasm, dar merge numai numai pt topicul de la care am avut mail-ul, pt celelalte topicuri, notificarile mail intra tot in bulk.
Mail-urile catre toti userii, ajung de asemenea in bulk adresei userului.

Ideea este ca din 93 de membrii, 85 au adrese yahoo, la cei cu alte adrese nu stiu daca se intampla acelasi fenomen.
mfk
Utilizator înregistrat

Mesaj de mfk »

nu stiu exact cum lucreaza yahoo.com (obs ca majoritatea userilor tai au yahoo), dar poate cand vede un mail de genul celui de la forumul tau il detecteaza ca si spam si il baga in bulk, nush cum poti modifica asta, cred ca printr`un STMP ar merge :)
roadiro
Utilizator înregistrat

Mesaj de roadiro »

Am avut si smtp-ul de la home.ro a mers o perioada si pe acum da un mesaj prin care imi spune ca momentan se refuza conectarea. Am instalat un SurgeMail care are 60 zile de evaluare si merg pe el pana expira. Dupa asta am sa trec din nou pe un smtp. Ideea este ca si pe smtp-ul home tot asa se intampla.

Cred ca este vb de cu totul altceva, sa nu trimita pe langa mesaj si un script ceva gen cookies care sa fie detectat de yahoo ca spasm.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Problema pe yahoo este generala, ar trebui sa avertizezi utilizatorii astfel:

Deschide language/lang_roumanian/lang_main.php

Cauta:

Cod: Selectaţi tot

$lang['Account_inactive']='Contul a fost creat. Acest forum necesitã activarea contului, o cheie de activare a fost trimisa pe adresa de email furnizata de dumneavoastrã. Vã rugãm sã vã verificaþi cãsuþa de email pentru mai multe informaþii.';
Inlocuieste cu:

Cod: Selectaţi tot

$lang['Account_inactive'] = 'Contul a fost creat. Acest forum necesitã activarea contului, o cheie de activare a fost trimisa pe adresa de email furnizata de dumneavoastrã. Vã rugãm sã vã verificaþi cãsuþa de email pentru mai multe informaþii. Mesajul nostru ar putea ajunge in folderul BULK, va rugam sa verificati si acest folder pentru activarea contului !';
roadiro
Utilizator înregistrat

Mesaj de roadiro »

este o solutie cat de cat, multumesc de sfat, nu este o idee rea.
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”